Foci Tippek: WOLFSBURG – KIEL, május 17.-én, 20:30 órától

Wolfsburg – Kiel: A “Farkasoknak” újból szerencsére van szükségük, hogy az első osztályban maradjanak.


Csütörtök este, május 17.-én, 20:30 órától láthatjuk az első fordulót a playoff/playout-ból, ahol Wolfsburg fogadja a Kiel-t, a “Volkswagen Arena”-n.

   

Wolfsburg-nak muszáj jól játszania, hogy az első osztályban maradjon. A “Farkasok’’ a 16. helyen zártak, előnyük az, hogy újból saját pályán játszhatnak. Didavi Daniel gólkirály hiányzott au utolsó, Koln elleni meccsen, de úgy néz ki, állapota javult és újra pályára léphet. Sok más játékos sorsa kérdéses, ami nehézséget okoz a Wolfsburg-nak, tekintve, hogy 2018-ben egyetlen egyszer nyertek a “Volkswagen Arena”-n.

Wolfsburg: Casteels – Verhaegh (c), Brooks, Knoche, William – Guilavogui, Arnold – Didavi, Malli, Brekalo – Origi

Kiel említésre méltó idényt produkált, a másodosztályban harmadikként végzett, és felkerült az első osztályba, de ahogyan zárta az idényt a német másodosztályban, minden ellenfélt elrettentett. 6-2 volt az utolsó meccsük végeredménye a Holstein ellen, ami mindenkit meglepett, tekintve, hogy Markus Anfang edző azokat a játékosokat küldte pályára, akik kevesebbet játszodtak, de ez sem számított. Az utolsó tíz mérkőzés során egyetlen vereséget szenvedtek, a legfontosabb meccset veszítették el a Nurnberg ellen, 1-3-ra, a derbit a második helyért.

Kiel: Kronholm – Heidinger, Hoheneder, Czichos, Van den Bergh – Peitz – Schindler, Mühling, Kinsombi, Lewerenz – Ducksch

FOGADJ MOST            OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

UNIBET                                                UNIBET

Ez az első alkalom, hogy a két csapat találkozik hivatalosan, 2009 nyarán felkészítő meccseken játszodtak még egymás ellen. A házigazdák enyhén favoritok, de tekintve a Kiel elszántságát, amellyel játszott a másodosztályban, arra számítok, hogy sok helyzet lesz a meccs során, és legalább 10 szöglet. Ne felejtsük el, hogy mindkét csapat nagy gólkülönbséggel győzőtt az előző fordulóban, Wolfsburg 4-1-re, míg Kiel 6-2-re.

Wolfsburg – Kiel tippek

 több mint 8,5 szöglet Szorzó 1.60 

 több mint 10,5 szöglet Szorzó 2.40 

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Wolfsburg, Kiel

Powered by Live Score & Live Score App