Foci Tippek Wolfsburg - Bayern München - 2020. június 27. 15:30

Foci Tippek Wolfsburg – Bayern München – 2020. június 27. 15:30. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Wolfsburg - Bayern München - 2020. június 27. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Bayern München csapatának kedvez (15:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Wolfsburg stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Bayern München csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben a Wolfsburg egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bayern München négyszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Bayern München az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Wolfsburg 1 győzelmet, 3 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bayern München pedig idegenben nyolcszor nyert. Ez alapján a Bayern München szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Wolfsburg olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Malmö FF, a Mainz vagy az Oberneuland. A Bayern München pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Chelsea, a Borussia Dortmund vagy a Bayer Leverkusen. A Bayern München erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Wolfsburg olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Hertha BSC. A Bayern München gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a FC Nürnberg. A Wolfsburg csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

Bayern München – SZORZÓ 1.65

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig