Foci Tippek: WOLFSBURG – BAYERN MUCHEN, Bundesliga – 2018.10.20

Tipp Wolfsburg – Bayern Muchen – Bundesliga – 2018.10.20

Szombat délután, 15:30 órai kezdettel, németország bajnoka, Bayern Munchen, a “Volkswagen Arena” stadionon megmérkőzik Wolfsburg csapatával, ahol a vendégek nyereségében bizom.

  

 Wolfsburg
Messze elmarad ellenségétől érték szempontjából, s ebben a mérkőzésben is a második eséllyel indul a fogadó irodák szerint, annak ellenére, hogy hazai pályán játszik.
A “farkasok” tiszteséges szezon kezdettel rendelkeznek, hiszen a ranglista közepén foglalnak helyet, pontosabban a kilencedik helyen, négy pontra az európába vivő helyektől.
Az eddigi hét mérkőzésben, Bruno Labbadia által felkészitett csapat, csak kilenc ponttal rendelkezik, melyeket két nyereségből és három döntetlenből szereztek, kétszer vereséget szenvedtek, mindössze 10 gólt lőttek, 11 gólt pedig kaptak.
Wolfsburg sötét perióduson megy keresztül, hiszen nem nyertek az utolsó öt bundesliga mérkőzésben, döntetlent játszodtak Hertha Berlin, Mainz és Borussia Monchengladbach csapatával, Freiburg és Werder Bremen ellen pedig vereséget szenvedtek.
Lehetséges felállás: Casteels – Rousillon, Brooks, Knoche, William – Arnold, Tisserand – Brekalo, Malli, Steffen – Weghorst

    

 Bayern Munchen
A vendég csapat, Bayern Munchen, messze nem büszkélkedik egy tökéletes szezonkezdéssel, a legerősebb csapat a német bajnokságból, még mindg nagy eséllyel rendelkezik a bajnoki cimhez.
A bavariaiak jelenleg egy szerény hatodik helyet foglalnak el, négy pontra az első helyen levő nagy ellenségtől, Borussia Dortmundtól.
Az eddigi hét mérkőzésben négyszer nyertek, egy döntetlent és két vereséget játszott Nico Kovac csapata, az összes eddigiben sikerült lőnijük 12 gólt, nyolcat pedig kapnijuk.
Bayern Munchen nem nyert a német bajnokságban az utolsó három mérkőzésben, döntetlent játszodtak előbb Augsburg csapatával, majd ezután vereséget szenvedtek Hertha Berlin és Borussia Monchengladbach ellen, az utolsó mérkőzésben pedig 0-3 volt az eredmény hazai pályán.
Lehetséges felállás: Neuer- Alaba, Hummels, Sule, Kimmich – Thiago, Martinez, Muller, Ribery, Lewandowski, Robben.

Szorzók Wolfsburg – Bayern Munchen

Tippek Wolfsburg – Bayern Munchen
A minőségi külömbség nyilvávaló, Bayern Munchen egy sokkal jobb felállással rendelkezvén, nagyobb eséllyel indul a győzelem fele, annak ellenére hogy idegen pályán játszanak.
Bayern Munchen nem teljesit jól az utóbbi időben, de az ellenfele se dicsekedhet többel, igy a bavariai csapat nagy eséllyel indul, az utolsó három szomorú teljesitmény ellenére.
A mai fogadásom az idegenben játszó csapat támadó erejére is bizatkozik, igy legalább két gólt fognak rugni a mai mérkőzésen.

  Tipp 2 (Bayern Munchen) & 1.5 gol főlőtt@ szorzó  1.45 a CasiniBET -nél.