Foci Tippek: WEST HAM United – TOTTENHAM Hotspur, Angol EFL Cup – 2018.10.31

Foci tippek – West Ham – Tottenham – angol EFL Cup – 2018.10.31

Szerdán este 20.45-től játszák az angol EFL Kupa keretén belül a West Ham – Tottenham mérkőzést. Mindkét csapatnak van egy nagy hátránya erre a talalákozóra. Olvasd lennebb a teljes elemzést, hogy megtudd mik is azok.

   Image result for West Ham – Tottenham

 West Ham
Hullámvölgyben van a csapat, 2 vereség és egy döntetlen volt legutóbbi 3 mérkőzésének eredmény, amelyeken mindössze egyszer tudtak betalalni ellenfelük kapujába. Erre a mérkőzésre sok játékost kell nélkülözniük, éspedig Mark Noble-t eltiltás miatt, Marko Arnautovic játéka kérdéses és Obiang, Perez, Sanchez, Yarmolenko, Wilshere, Carroll, Reid és Lanzini sem lehetnek a pályán. A hazai pálya mindenképp előnybe helyezi és azt hiszem van esélyük egy jó eredményt elérni.
Valószínű keret (4-4-1-1): Cresswell, Ogbonna, Diop, Fredericks – Antonio, Snodgrass, Rice, Diangana – Anderson – Chicharito.

    

 Tottenham
A csapat formája nem kiegyensúlyozott az elmúlt időszakban, legutóbbi 5 mérkőzésének 2 vereség, 2 győzelem és egy döntetlen a mérlege. A Spurs nagy hátránya, hogy mindössze 48 órával a Manchester City ellen elveszített mérkőzés után kell újra pályára lépniük. Jan Vertonghen és Danny Rose még mindig sérülés miatt nem szerepelhetnek.

Szorzók West Ham – Tottenham

Tipp West Ham – Tottenham
Normális esetben arra fogadnék, hogy a West Ham nem kapja ki ezt a meccset, mivel a Tottenham hétfőn játszott a City ellen. Ugyanakkor nagyon sok játékos hianyzik majd tőlük, így a kezdő 11 improvizált lesz, de úgy vélem fel tudják majd tartóztatni a Tottenham-et.
A West Ham utóbbi 3 mérkőzésén 2.5 gólnál kevesebb született, ugyanez volt a helyzet 4-ből 3 alkalommal a Tottenham-al is.

  Tipp West Ham – Tottenham: kevesebb mint 2.5 rúgott gól, @ szorzó 1.95 a CasiniaBET    -en.

Regisztrálj és fogadi itt!