Foci Tippek: WEST HAM United – TOTTENHAM Hotspur, Angol EFL Cup – 2018.10.31

Tottenham Hotspur's Mousa Dembele (left) and West Ham United's Mohamed Diame (right) battle for the ball during the Barclays Premier League match at Upton Park, London. PRESS ASSOCIATION Photo. Picture date: Monday February 25, 2013. See PA story SOCCER West Ham. Photo credit should read: Adam Davy/PA Wire. RESTRICTIONS: Editorial use only. Maximum 45 images during a match. No video emulation or promotion as 'live'. No use in games, competitions, merchandise, betting or single club/player services. No use with unofficial audio, video, data, fixtures or club/league logos.

Foci tippek – West Ham – Tottenham – angol EFL Cup – 2018.10.31

Szerdán este 20.45-től játszák az angol EFL Kupa keretén belül a West Ham – Tottenham mérkőzést. Mindkét csapatnak van egy nagy hátránya erre a talalákozóra. Olvasd lennebb a teljes elemzést, hogy megtudd mik is azok.

   Image result for West Ham – Tottenham

 West Ham
Hullámvölgyben van a csapat, 2 vereség és egy döntetlen volt legutóbbi 3 mérkőzésének eredmény, amelyeken mindössze egyszer tudtak betalalni ellenfelük kapujába. Erre a mérkőzésre sok játékost kell nélkülözniük, éspedig Mark Noble-t eltiltás miatt, Marko Arnautovic játéka kérdéses és Obiang, Perez, Sanchez, Yarmolenko, Wilshere, Carroll, Reid és Lanzini sem lehetnek a pályán. A hazai pálya mindenképp előnybe helyezi és azt hiszem van esélyük egy jó eredményt elérni.
Valószínű keret (4-4-1-1): Cresswell, Ogbonna, Diop, Fredericks – Antonio, Snodgrass, Rice, Diangana – Anderson – Chicharito.

    

 Tottenham
A csapat formája nem kiegyensúlyozott az elmúlt időszakban, legutóbbi 5 mérkőzésének 2 vereség, 2 győzelem és egy döntetlen a mérlege. A Spurs nagy hátránya, hogy mindössze 48 órával a Manchester City ellen elveszített mérkőzés után kell újra pályára lépniük. Jan Vertonghen és Danny Rose még mindig sérülés miatt nem szerepelhetnek.

Szorzók West Ham – Tottenham

Tipp West Ham – Tottenham
Normális esetben arra fogadnék, hogy a West Ham nem kapja ki ezt a meccset, mivel a Tottenham hétfőn játszott a City ellen. Ugyanakkor nagyon sok játékos hianyzik majd tőlük, így a kezdő 11 improvizált lesz, de úgy vélem fel tudják majd tartóztatni a Tottenham-et.
A West Ham utóbbi 3 mérkőzésén 2.5 gólnál kevesebb született, ugyanez volt a helyzet 4-ből 3 alkalommal a Tottenham-al is.

  Tipp West Ham – Tottenham: kevesebb mint 2.5 rúgott gól, @ szorzó 1.95 a CasiniaBET    -en.

Regisztrálj és fogadi itt!

 

Powered by Live Score & Live Score App