Foci Tippek: WEST HAM – MANCHESTER UNITED, Premier League 31, este 20:45 órától

West Ham – Manchester United: Kihasználják a “kalapácsosok” Lukaku és Alexis Sanches hiányát?

Csütörtök este 20:45 órától a West Ham játszik a Manchester United ellen, a Premier League 31. fordulójának elmaradt mérkőzését pótolják.

       

West Ham United egy újabb szokásos idényt produkált, sokáig harcolt a veszélyzónából való kikerülésért, ami végül edzőcseréhez vezetett. David Moyes érkezése nem hozott sok változást a „kalapácsosok táborában”, de az ellenfelek által szerzett eredményeknek köszönhetően sikerült megmenekülni a kieséstől, és jelenleg a 15. helyen áll 38 ponttal. 21 góllal többet kapott mint amennyit szerzett, viszont a londoniak morálja egész jó, miután az előző fordulóban sikerült újból nyerniük 2-0-ra a Leicester ellen, idegenben. A hazai pályára való visszatérés megadhtajak a csapatnak azt az önbizalmat amire szüksége van, hogy sikeresen zárja az idényt, mivel saját szurkolóik előtt elég jól szerepeltek, összesen 23 pontot szereztek.

West Ham: Hart – Rice; Ogbonna; Cresswell – Masuaku; Noble; Kouyate; Zabaleta – Lanzini; Mario – Arnautovic

Manchester United megkönnyítheti dolgát akár egy döntetlen által is, jelenleg a második helyen áll 77 ponttal, 3 pont előnyre a harmadik helyezettől, a Tottenham-tól, akihez képest egy meccsel kevesebbet is játszott. Két fordulóval az idény vége előtt, Jose Mourinho elmondhatja, hogy elérte célját, tekintve, hogy a Manchester City határozottan uraéta az egész bajnokságot. Másrészt, a “vörös ördögök” egy váratlan vereséget szenvedtek az előző fordulóban, 0-1-re kikaptak a Brighton otthonában, de ez semmivel sem befolyásolta a csapat helyezését a tabellán.

Manchester United: Gea – Valencia; Smalling; Lindelof; Young – Herrera; Matic; Pogba – Lingard; Rashford; Martial

West Ham – Manchester United tippek

 UNIBETkevesebb mint 2,5 gólSzorzó 2.16  

 UNIBETkevesebb mint 1,5 gólSzorzó 4.50  

Egy pont is elég, hogy a Manchester United lazán kezelje az utolsó fordulót, és megmaradjon a második helyen, anélkül, hogy más csapat eredményétől függjön, de azt is figyelembe kell venni, hogy csak pár napon belül a saját szurkolói előtt zárja az idényt. Mindezek ellenére, azt is figyelembe kell vegyük, hogy a vendégek nélkülőzni fogják két jó játékosukat, Alexis Sancheyzt és Romelu Lukaku-t, ezt pedig arra enged következtetni, hogy egy eléggé zárt meccsre számíthatunk.

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, West Ham,  Manchester United.

Powered by Live Score & Live Score App