Foci tippek: WEST BROM Albion – NOTTINGHAM Forest, angol Championship – 2019.02.12

Foci tippek – West Brom – Nottingham – angol Championship – 2019.02.12

ponturi pariuri west brom vs nottingham - anglia championship - 12 februarie 2019 - 1

A hazaiak keményen küzdenek, hogy elérjenek egy play-off helyezést, amivel vissza kerülhetnek a Premier League-be. Olvasd el a teljes cikket, hogy megtudj mindent erről a párharcról.

1. Utolsó információk a West Brom – Nottingham mérkőzés előtt

 1.1 West Brom

Elég jó szezont fut, hiszen 30 forduló során 53 pontot szerzett, így a 4. helyen áll. Hazai pályán valamivel gyengébbek az eredményei, hiszen 15 mérkőzésen 26 pontot szerzett. A jelen formája elég gyenge, utóbbi 5 mérkőzéséből 2 győzelem, 2 vereség és 1 döntetlen a mérlege. Támadó szempontból nagyon jól teljesít, utóbbi 14 meccsén gólt tudott rúgni.
Matt Phillips és Hal Robson-Kanu sérülés miatt nem lehetnek ott a keretben.

    

 1.2 Nottingham

Neki is egész jónak mondható ez az évad, 31 forduló során 45 pontot szerzett, így a 9. helyen áll. Idegenben elég gyenge a teljesítménye, 15 mérkőzésen csak 17 pontot gyűjtött. Jelen formája is gyenge, hiszen utolsó 5 mérkőzésén 3 vereséget és 2 győzelmet könyvelhetett el. Annak ellenére, hogy kevés pontot szerzett idegenben, a támadása jól működött, 22 gólt szerzett 15 meccsen.
Erre a meccsre Yohan Benalouane el van tiltva. Ugyanakkor Sam Byram, Michael Dawson, Tobias Figueiredo, Hillel Soudani és Michael Hefele sérültek.

2. West Brom – Nottingham valószínű kezdők

West Brom (4-3-3): Johnstone – Gibbs, Hegazi, Dawson, Holgate – Harper, Johansen, Livermore – Gayle, Rodriguez, Murphy.
Nottingham (4-3-3): Pantilimon – Janko, Robinson, Milosevic, Osborn – Yacob, Watson, Yates – Dias, Grabban, Lolley.

3. Információk az utolsó egymás elleni mérkőzésekről

Csak egyetlen mérkőzést vehetünk figyelembe, hiszen csak ez volt a közelmúltban. A szezon őszi fordulójában 1-1 volt az eredmény a Nottingham otthonában, mindkét gól a 2. félidőben született.

4. Statisztikákon alapuló tippek West Brom – Nottingham

A Nottingham elmúlt 3 mérkőzését úgy a félidőben, mint a meccs végén elveszítette a bajnokságban. 2.30 a félidő 1, végeredmény 1 szorzója. Fogadj most!
A Nottingham nem tudott gólt szerezni az utolsó 3 idegenbeli mérkőzésén. 2.55 a szorzója, hogy a West Brom nem kap gólt. Fogadj most!
A Nottingham elveszítette utolsó 3 idegenbeli mérkőzését. 1.75 a West Brom győzelem szorzója. Fogadj most!

5. Szorzók West Brom – Nottingham

A hazai fél valamivel esélyesebb a győzelemre, szorzója 1.75. 2.80 a félidő 1/végeredmény 1 szorzója. A több mint 2.5 és kevesebb mint 2.5 rúgott gól szorzója eléggé kiegyenlített.

6. Az ingyentippek.com által javasolt tippek West Brom – Nottingham

Úgy gondolom, hogy a West Brom több előnnyel indul, ezért ő az esélyesebb a győzelemre. Első sorban jóval tapasztaltabb a kerete, sok játékosa a Premier League-hez van szokva. Másodsorban hazai pályán játszik, így nehéz elhinnem, hogy elveszíti ezt a meccset a Nottingham ellen.
A West Brom utolsó 3 hazai mérkőzésén legalább 2 gól született. A Nottingham 2 olyan egymás utáni idegenben játszott meccs után érkezik, melyeket 2-0 arányban kapott ki.
Figyelembe véve a fentieket, szerintem a West Brom uralni fogja a mérkőzést és nem fog veszíteni.
6.2 West Brom – Nottingham – fő tipp
1X & több mint 1.5 rúgott gól @ 1.45. Fogadj ITT!

6.3 West Brom – Nottingham – másodlagos tipp
1/1 @ 2.30. Fogadj ITT!

7. Bónuszok és kedvezmények West Brom – Nottingham

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CasiniaBET-nél 30.000 forint bónusszal!