Foci Tippek: WERDER BREMEN – VFL WOLFSBURG, Németország Bundesliga – 2018.10.05

Tippek – Werder Bremen – Wolfsburg – Németország Bundesliga – 2018.10.05

A Bundesliga egy újabb fordulója kezdődik péntek este, főszerepben a Werder Bremen és a Wolfsburg lesznek a Weserstadion-ban. A szurkolókra egy látványos, gólokkal fűszerezett találkozó vár elméletileg, tekintve, hogy mindkét csapat a tamadásra összpontosít.

bremen   wolfsburg

 Werder Bremen –  Wolfsburg
Úgy a Werder, mint a Wolfsburg jól boldogultak a Bundesliga új idénye kezdetén, most mindkét csapat a középmezőnyben helyezkedik el, csak 2 pont választja el őket egymástól.
Ezek ellenére, a házigazdák úgy indulnak neki a találkozónak, hogy nemrlg szenvedték el első vereségüket a jelenlegi idényben, A Stuttgart-tól kaptak ki 2-1-re. A Werder-nek sikerült kiegyenlítenie a 68. percben, de 7 perccel később a Stuttgart újból átvette a vezetést, így 2-1 lett a végeredmény. Ezelőtt a Werder 3 győzelmet és 2 döntetlent jegyzett.
Az egymás elleni meccsek azt mutatják, hogy mindkét oldalon látunk majd gólokat. Az utolsó 5 egymás elleni találkozó során mindkét csapat betalált. Werder jobb volt az elmúlt években, 4 győzelmet és egy döntetlent jegyzett az utolsó 5 találkozó során, ezenkívül megnyerte mindhárom utolsó hazai pályán játszott meccsét a Wolfsburg ellen.

Szorzók Werder Bremen – Wolfsburg

Tippek Werder Bremen – Wolfsburg

A Wolfsburg utolsó 5 meccséből 4 minimum 4 góllal végződött. Bruno Labbadia gárdája meg egy vereséget sem szenvedett az idei kiszállások során, nyert ayonban a leverkusen otthonában és leikszelt a Mainz-al.
A Bremen eddigi összes meccsén, pontosabban mind a 6 találkozón mindkét csapat gólt szerzett. Tekintve a Wolfsburg támadó játékát, akik ma egy hete 2-2-re leikszeltek a Borussiei Monchengladbach-al, csak azt tudom ajánlani tippként, hogy mindkét csapat most is be fog találni az ellenfél kapujába. Erre a tippre az Unibet szorzója 1.64! Véleményem szerint, ez lehet a NAP TIPPJE!
Tipp Werder Bremen – Wolfsburg
 Tipp: mindkét csapat gólt szerez @ Szorzó   1.61 a UNIBET   -en

 

Powered by Live Score & Live Score App