Foci Tippek: WERDER BREMEN – HERTHA BSC . Mindkét együttes meglehetősen jól szerepel

Werder Bremen – Hertha Berlin . Mindkét együttes meglehetősen jól szerepel

Kedden 18:30 órától a “Weserstadion” ad otthont a Werder – Hertha Bundesliga találkozónak. Mindkét alakulat nagyszerűen kezdte az idei német bajnokságot.

   

 A brémaiak jelenleg 4. helyen állnak a Bundesligában, 4 forduló alatt 8 pontot gyűjtöttek, 7-5-ös gólaránnyal. Az előző fordulóban idegenben nyertek az Augsburg ellen, 3-2-re. Kruse és Eggestein találataival hamar előnybe került a Bréma, de a hazaiak egyenlítettek a 2. félidő alatt. Ekkor jött Klassen, aki új csapatában megszerezte első gólját, ami 3 pontot ért a vendégeknek.
Olyan csapatról beszélünk akik mind a 4 mérkőzésükön egyaránt rúgtak de ugyanúgy kaptak is gólt. Minden bizonnyal a védelem nem tartozik Florian Kohfeldt által vezetett csapat erősségei közé. Ennek ellenére a Werder egy félelmetes szériát fut hazai pályán, ahol nem kapott ki 15 találkozó óta.
Lehetséges kezdő: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljkovic, Moisander, Augustinsson – M. Eggestein, Bargfrede, Klaassen, Kainz – Kruse, Osako

 A Hertha történetének legjobb rajtával indította az idei szezont, a Bayern München után 2. helyen áll, 10 pontot gyűjtve 4 forduló alatt, egy 9-4-es gólaránnyal. Annak ellenére, hogy nem tartoztak a támadó felfogású csapatok közé Dárdai Pál legénysége az összes eddigi bajnokin betalált. Az utolsó fordulóban hazai pályán 4-2-re verték a Gladbachot. Ibisevic duplázott, míg Lazano és Duda egyszer volt eredményes.
Grujic, aki kölcsönbe érkezett a Liverpooltól megsérült az előző fordulóban, kidőlve legalább 3 hónapra. A sérültek között van továbba, Darida, Kurt, Rekik és Torunarigha.
Lehetséges kezdő: Jarstein – Klünter, Stark, Lustenberger, Plattenhardt – Maier, Skjelbred – Kalou, Duda, Dilrosun – Ibisevic

Az előző kiírásban két döntetlent láthattunk, 1-1 Berlinben és 0-0 volt az eredmény Brémában. Eddig amilyen támadó felfogásban játszott a két együttes mindenképp számíthatunk gólokra. Lehet ha a Hertha nem kap olyan sűrűn, mint a Werder, de a hazaiak egy lenyűgöző szériát futnak otthon. Egy érdekes és kiegyensúlyozott találkozó várható, de mindkét fél változtatásokat kell eszközöljön . Pizarro 450. mérkőzését tudhatja maga mögött a Bundesligában, amennyiben pályára léphet a Hertha ellen.

Tippek Werder Bremen – Hertha Berlin

  Tipp: Mindkettő betalálSzorzó 1.65  a CAMPO BET     -en

 Tipp: 2-1 pontos eredmény Szorzó 8.50  a CAMPO BET   -en