Foci Tippek: WERDER BREMEN – HERTHA BSC . Mindkét együttes meglehetősen jól szerepel

GER, 1.FBL, Hertha BSC Berlin vs SV Werder Bremen 10.12.2016, Olympiastadion, Berlin, GER, 1.FBL, Hertha BSC Berlin vs SV Werder Bremen im Bild Max Kruse (Bremen 10) bejubelt seinen Treffer zum 0:1, Foto © nordphoto / Ewert nordphotox/xEwert ger 1 FBL Hertha BSC Berlin vs SV Werder Bremen 10 12 2016 Olympic Stadium Berlin ger 1 FBL Hertha BSC Berlin vs SV Werder Bremen in Picture Max Kruse Bremen 10 cheered his Results to 0 1 Photo © nordphoto Ewert nordphotox xEwert

Werder Bremen – Hertha Berlin . Mindkét együttes meglehetősen jól szerepel

Kedden 18:30 órától a “Weserstadion” ad otthont a Werder – Hertha Bundesliga találkozónak. Mindkét alakulat nagyszerűen kezdte az idei német bajnokságot.

   

 A brémaiak jelenleg 4. helyen állnak a Bundesligában, 4 forduló alatt 8 pontot gyűjtöttek, 7-5-ös gólaránnyal. Az előző fordulóban idegenben nyertek az Augsburg ellen, 3-2-re. Kruse és Eggestein találataival hamar előnybe került a Bréma, de a hazaiak egyenlítettek a 2. félidő alatt. Ekkor jött Klassen, aki új csapatában megszerezte első gólját, ami 3 pontot ért a vendégeknek.
Olyan csapatról beszélünk akik mind a 4 mérkőzésükön egyaránt rúgtak de ugyanúgy kaptak is gólt. Minden bizonnyal a védelem nem tartozik Florian Kohfeldt által vezetett csapat erősségei közé. Ennek ellenére a Werder egy félelmetes szériát fut hazai pályán, ahol nem kapott ki 15 találkozó óta.
Lehetséges kezdő: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljkovic, Moisander, Augustinsson – M. Eggestein, Bargfrede, Klaassen, Kainz – Kruse, Osako

 A Hertha történetének legjobb rajtával indította az idei szezont, a Bayern München után 2. helyen áll, 10 pontot gyűjtve 4 forduló alatt, egy 9-4-es gólaránnyal. Annak ellenére, hogy nem tartoztak a támadó felfogású csapatok közé Dárdai Pál legénysége az összes eddigi bajnokin betalált. Az utolsó fordulóban hazai pályán 4-2-re verték a Gladbachot. Ibisevic duplázott, míg Lazano és Duda egyszer volt eredményes.
Grujic, aki kölcsönbe érkezett a Liverpooltól megsérült az előző fordulóban, kidőlve legalább 3 hónapra. A sérültek között van továbba, Darida, Kurt, Rekik és Torunarigha.
Lehetséges kezdő: Jarstein – Klünter, Stark, Lustenberger, Plattenhardt – Maier, Skjelbred – Kalou, Duda, Dilrosun – Ibisevic

Az előző kiírásban két döntetlent láthattunk, 1-1 Berlinben és 0-0 volt az eredmény Brémában. Eddig amilyen támadó felfogásban játszott a két együttes mindenképp számíthatunk gólokra. Lehet ha a Hertha nem kap olyan sűrűn, mint a Werder, de a hazaiak egy lenyűgöző szériát futnak otthon. Egy érdekes és kiegyensúlyozott találkozó várható, de mindkét fél változtatásokat kell eszközöljön . Pizarro 450. mérkőzését tudhatja maga mögött a Bundesligában, amennyiben pályára léphet a Hertha ellen.

Tippek Werder Bremen – Hertha Berlin

  Tipp: Mindkettő betalálSzorzó 1.65  a CAMPO BET     -en

 Tipp: 2-1 pontos eredmény Szorzó 8.50  a CAMPO BET   -en

 

Powered by Live Score & Live Score App