Foci Tippek Watford - Southampton - 2020. június 28. 17:30

Foci Tippek Watford – Southampton – 2020. június 28. 17:30. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Watford - Southampton - 2020. június 28. 17:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 7:7, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Watford stadionjában, a gólarány 3:3, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Watford egyszer sem nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Southampton egyszer nyert idegenben, ezzel minden meccsét megnyerve. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Southampton az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Watford 2 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Southampton pedig idegenben háromszor nyert és kétszer kapott ki. Ez alapján a Southampton szerepelt jobban.
Az elmúlt egy évben a Watford olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Liverpool vagy a Wolverhampton. A Southampton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Leicester, a Norwich. A Watford erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Watford olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Everton. A Southampton gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a West Ham United. A Watford csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

mindkét csapat rúg gólt – SZORZÓ 1.74

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

120% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig