Foci Tippek: VOLENDAM – JONG AJAX, Eerste Divisie ma 20:00 órától

HÁNY GÓL LESZ MA ESTE?


Pénetek 20:00 órától láthatjuk a Volendam – Jong Ajax mérkőzést, az Eerste Divisie utolsó előtti fordulójában. Megfitogtatja mégegyszer tudását a holland másodosztály éllovasa?

Volendam a 11. helyen áll az Eerste Divisie-ben, 46 pontot gyűjtőtt a 36 forduló során, gólaránya 58-63. Az előző fordulóban hazai pályán kikapott 0-1-re a Waalwijk-tól. Ez volt zsinórban a második vereség, ami sokba kerülhet nekik, főleg, hogy az idény utolsó meccse az Almere otthonában lesz, és nagy eséllyel párbajozni fognak egy play-off helyért. A Waalwijk elleni meccs volt az első alkalom nyolc forduló után, amikor a Volendam nem tudott gólt szerezni.

Hazai pályán az utóbbi 11 mérkőzésből csake gyet veszített el – a múlt hetit. Elég sok gólt szerzett, összesen 34-et, de kapott is eleget – összesen 25-öt.

A Jong Ajax a másodosztály éllovasa, összesen 73 pontot szerzett az eddigi 36 forduló során, gólaránya 85-52. Az utolsó fordulóban, hazai pályán legyőzte a NEC Nijmegen-t, 1-0-ra. Neki van továbbra is a legjobb támadása, aki egyre hatékonyabb idegenben is. Zsinórban 4 győzelmet szereztek a kiszállások során, ahol összesen 48 gólt is rúgtak.

18 alkalommal játszodtak idegenben és minden meccsen legalább három gólt láthattunk. A gólarány elképesztő: 4,4 gól/ mérkőés.

Az odavágón a Jong Ajax határozott győzelmet aratott, 7-0-ra nyert. Óriási meglepetés volt, viszont akkoriban a Volendam nem alakított semmi nagyot. Most, a dolgok kicsit másképp állnak, viszont a Jong Ajax élvezetből jétszik, és ez meglétszott az összes párbajon az utóbbi időben. Mindkét csapat támadó taktikát alkalmaz, ezért arra számítok, hogy újból sok gól láthatunk ma este.

Volendam – Jong Ajax tipp: több mint 3,5 gólSzorzó 1.83 az UNIBET-en
Volendam – Jong Ajax nagy szorzós tipp: 2-3 scor pontos eredménySzorzó 14.00 az UNIBET-en