Foci Tippek Valencia - Athletic Bilbao - 2020. július 1. 19:30

Foci Tippek Valencia – Athletic Bilbao – 2020. július 1. 19:30. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Valencia - Athletic Bilbao - 2020. július 1. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Valencia csapatának kedvez (7:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Valencia stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Valencia csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben a Valencia egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Athletic Bilbao egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Valencia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Valencia 5 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Athletic Bilbao pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Valencia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Valencia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Barcelona, a Betis. Az Athletic Bilbao pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Valladolid vagy a Sestao River. A Valencia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Valencia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Atalanta vagy a Real Madrid. Az Athletic Bilbao gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Alavés, a Granada. A Valencia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

FELETT 1,5 – SZORZÓ 1.47

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

Sportfogadó oldalak

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 30500 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 30500 HUF-ig