Foci Tippek: URUGUAY – OROSZORSZÁG. A mérkőzés, mely eldönti a csoportgyőztest.

Uruguay – Oroszország. A mérkőzés, mely eldönti a csoportgyőztest.

Az A csoport nagyjai, Oroszország és Uruguay 16:00 órától csapnak össze a Cosmos Arenaban, ahol eldől ki lesz a csoportgyőztes. Az oroszok kellemes meglepetést okoztak ezen a turnén hozzáállásuk és játékuk által, és a nagyszerű surkolótáboruknak köszönhetően akár az első helyen is zárhatják a csoportot. Az oroszok és az Uruguay-iak egyelőre ne nagyon számoljanak, mivel mind Spanyolország, mind pedig Portugália nagyhatalomnak számít, és mindkettő komoly veszélyt jelenthet.

    

Uruguay Uruguay nincs a legjobb formában ezen a VB-n. Oscar Tabarez válogatottjának sikerült mindkét meccset megnyerniük, Szaúd-Arábia és Egyiptom ellen is, de semmi játékkedvet nem mutattak, a pontokat a pályán való jó elhelyezkedésük miatt szerezték meg. Hogy továbbra is lehessenek elvárásaik, a játékosok nagyrészének változtatni kell a hozzáállásukon és motiváltabban kellene játszaniuk, ellenben ráfizetnek erre a lazaságra még a nyolcaddöntők során. Cavani vagy Suarez nem nyűgőztek le semmilyen szempontból, de kitűnhetnek Oroszország ellen, aki okozhat némi pánikot a játékosok között, de ez mind rajtuk múlik.

Lehetséges keret Uruguay: Fernando Muslera; Martin Caceres, Jose Gimenez, Diego Godin, Diego Laxalt; Carlos Sanchez, Lucas Torreira, Rodrigo Bentancur, Giorgian De Arrascaeta; Luis Suarez, Edinson Cavani.

Szorzók Uruguay – Oroszország

Oroszország Oroszország bebizonyította, hogy megérdemli helyét az idei Világbajnokságon. Annak ellenére, hogy azért jutottak ki, mert ők a házigazdák, Oroszország nagyon kellemes játékról tett bizonyságot, ahogyan ezt az előző meccseken láthattuk, Dzyuba vagy Cheryshev pedig kitűntek góljaiknak köszönhetően. Látszik, hogy Cherchesov egy összeforrt cspatot állított össze, akik már az elődöntőket célozták meg, de ezt elérni nagyon nehéz lesz, tekintve milyen válogatottakkal találkoztak mostanáig, és milyenekkel fognak ezután. Gyakorlatilag, az Uruguay elleni meccs sok mindent igazolhat az orosz válogatott számára, ha pedig sikeresen zárják a találkozót, komolyan gondolkodhatnak a következő szakaszon.

Lehetséges keret Oroszország: Igor Akinfeev; Mario Fernandes, Ilya Kutepov, Sergey Ignashevich, Yuri Zhirkov; Roman Zobnin, Yuri Gazinksy; Aleksandr Samedov, Aleksandr Golovin, Denis Cheryshev; Artem Dzyuba.

FOGADJ MOST                                OLVASD EL AZ ELEMZÉST
 MalinaSports              MalinaSports

Mindkét válogatott megnyerte meccseit, egyforma pontszámuk van, így a mai mérkőzés csak azt dönti el ki lesz az 1. és ki a 2. Annak ellenére, hogy már tudják következő ellenfelük nevét, nem gondolnak erre, hanem megpróbálják megnyerni az utolsó játékot is, ami fontos tesztet jelent mindkét csapat számára.

Tipp: Uruguay – Oroszország

  Oroszország gólt szerez Szorzó 1.45

  Több mint 3,5 szöglet OroszországSzorzó 2.10