Foci Tippek: UKRAJNA– SZLOVÁKIA – UEFA Nemzetek Ligája– 09.09.2018

Tippek – Ukrajna– Szlovákia – UEFA Nemzetek Ligája– 09.09.2018

Az UEFA Nemzetek Ligája egy új torna, mely a nemzetközi barátságos mérkőzéseket helyettesíti és vasárnap este egy újabb érdekes mérkőzést ajánl, ahol a Shevchenko által vezetett Ukrajna fogadja a Szlovákia vélogatottját.

     

 Ukrajna– Szlovákia
Ukrajna az első mérkőzésen Szlovákiát fogadja és favoritként indul a fogadó irodák szerint.
Ukrajna egy jó időszakot él meg, veretlen az utolsó 6 nemzetkőzi meccse után. Ide tartozik az UEFA Nemzeti Liga bevezető fordulóján szerzett győzelem is Csehország otthonában (2-1). Júniusban 4-1-re verték az albánokat, azelőtt pedig leikszeltek Marokkóvan (0-0) és legyőzték Japánt 2-1-re.
Szlovákia az utolsó 4 mérkőzése során egyetlen vereséget szenvedett, Marokkótól kapott ki. A szlovákoknak sikerült óriási meglepetést szerezni amikor ebben az évben 1-1-re leikszeltek Hollandiával . utolsó meccsük szerdán volt, ahol 3-0-ra legyőzték az amatőrökből és futsal játékosokból álló Dánia válogatottját.
A 2 válogatott utoljára tavaly novemberben találkozott, akkor Ukrajna saját pályán 2-1-re nyert.

     

Szorzók Ukrajna– Szlovákia

Tippek Ukrajna– Szlovákia
Ukrajnának már van egy győzelme ezen a tornán, egy második siker során már nagyon közel kerülnének a play-off-hoz. Mégis ez a meccs sokkal kiegyensúlyozottabb lehet, mint ahogy egyesek godolnák mivel Szlovákia kerete viszonylag értékes.
Az ukránok 18 hónapja veretlenek, hazai pályán fognak játszani, ezen kívül kellemesen megleptek a Csehország elleni találkozón. Megérdemlik a tiszteletünket és bizalmunkat. Arra számítok, hogy uralni fogják a játékot és több gólhelyzetük lesz, mint a szlovákoknak. Így arra tippelnék, hogy a házigazdák legalább egy félidőt megnyernek, ennek a szorzója pedig 1.52 a Fortuna fogadóirodánál.
Tippek Ukrajna– Szlovákia
 Tipp: Ukrajna legalább egy félidőt megnyer @ Szorzó 1.50   a Casinia Bet -en

 

Powered by Live Score & Live Score App