Foci Tippek: TRABZONSPOR – ERZURUM, Török Super Lig – 2018.10.22.

Foci tippek – Trabzonspor – Erzurum – Török Super Lig – 2018.10.22.

A hétfő esti mérkőzés favoritjának a Trabzonspor mondható, aki az Erzurumot fogadja hétfő este. A török Super Lig 9. fordulójának mérkőzését a Medical Park Stadionban rendezik 19:00 órai kezdettel.

  

Image result for Trabzonspor VS  Erzurum Trabzonspor
Nagyon támadóan játszanak a szezon elejétől, egyike annak a három csapatnak akik átlagba meccsenként 2 gólt szereznek. Jelenleg a 6. helyen vannak, és egy esetleges győzelemmel 2 pontra megközelítik a dobogót. Az elmúlt hétből hat török bajnokin fantasztikusan játszottak, 3.5 feletti rúgott gólos mutatóval. Yilmaz visszatért az augusztusi sérüléséből és mind a három mérkőzésén betalált.
Onazi játéka még kérdéses, míg Akbas bizot hiányzó.
Lehetésges kezdő: Kivrak – Novak, Hosseini, Toure, Perera – Amiri, Onazi, Sosa, Omur – Yilmaz, Rodallega

     

Image result for Trabzonspor VS  Erzurum Erzurum
Az előző fordulóban jegyezték első sikerüket, amikor is 1-0-ra verték az Alanyasport. Ezzel elhagyták az utolsó helyet, és feljöttek a 17.-re
Még mindig nekik van az egyik leggyengébb támadósoruk, de a védelmük meglehetősen jó a többi csapathoz képest akik a tabella második felében tanyáznak.
A legutóbbi négy mérkőzés mindegyikén legalább egyszer eredményesek volta.
Munsy egy kis sérülész szedett össze, így valószínűleg nem lesz ott a kezdőben.
Lehetséges kezdő: Sehic – Schwechlen, Gor, Acka, Auremir – Scuk – Hurmaci, Kone, Antalyali, Bassan – Sunu

Szorzók Trabzonspor – Erzurum

Tippek: Trabzonspor – Erzurum

Az első bajnokikon hatalmas problémák adódtak az Erzurum védelmében, minden meccs elején gólt kaptak. Ez a gond lassan megszünni látszik, mivel az elmúlt négy mérkőzésen az első fél órában nem zörrent a hálójuk. Másik felől a Trabzonspornak 4 meccs óta nem sikerül betalálnia az első 30 percben.

Biztosra vehető, hogy a Trabzor az elejétől nyomni fog, de az Erzurum egyre jobb védekezés terén, ami látszik az elmúlt meccsein is. Véleményem szerint a gólok így sem maradnak el
Trabzonspor – Erzurum
  Tipp: Rúgott gólok 2.5 felett @ Szorzó  1.55 a MalinaSPORTS -on

 

Powered by Live Score & Live Score App