Foci tippek: TOULOUSE – STRASBOURG, Francia Ligue 1 – 2019.01.13

Foci tippek – Toulouse – Strasbourg – francia Ligue 1 – 2019.01.13

2019 első Ligue 1 mérkőzésén a Toulouse-nak nehéz dolga lesz. Az ellenfele az a Strasbourg lesz, amely együttest 2005 óta nem tudott legyőzni. A vendégek a ligakupa negyeddöntőjében szerzett Lyon elleni győzelem után érkeznek, kiváló a hangulat a csaptnál, a bajnokságban is jobb helyen állnak, ezért a tipp amit javaslok a napi duplázó fogadásra is, az dupla esély X2.

Image result for Toulouse – Strasbourg  Image result for fc Strasbourg

 Toulouse
2017 nyarán tért vissza a francia élvonalba, az első idényben már selejtezőt kellett játszania a bentmaradás elkerülésére. Az idei szezonban valamivel jobb helyen állt az év végén, 14 helyezett 21 ponttal, 5 pontra az első kieső helytől. Érdekes, hogy idegenben jobban teljesít, mint hazai közönsége előtt, 12 pontott szerzett eddig.
A Toulouse-i Municipal stadionban csak a Bordeaux-t és a Nimes-t tudta legyőzni, még tavaly augusztusban. Idő közben döntetlent játszott itt a Monaco, a Nice és a Dijon ellen és vereséget szenvedett a St Etienne, a Montpellier és a Nimes együtteseitől.
Javult a csapatszellem, miután január 6-án legyőzte a 4-1 arányban a Nice-t a Francia Kupában. Diakite, Gradel, Dossevi és Manu Garcia szerezték a gólokat azon a mérkőzésen.
Valószínű kezdő 11: Reynet – Moreira, Amian Adu, Jullien, Moubandje – Sidibe, Cahuzak – Dossevi, M. Garcia, Gradel – Leya.

    

 Strasbourg
Az idény egyik legszebb együttese, nyitott játékával jelenleg az európai szereplést érő helyekkel kacérkodik. A Francia Ligakupában kiejtette a Lyont és jó esélye van a trófea megszerzésére, hiszen a másik 3 együttes a Bordeaux, a Monaco és a Gunigamp.
Nem fektet nagy hangsúlyt a védekezésre, ezért sok gólt kap, de a jó formában szereplő támadóira támaszkodik (Ibrahim Sissoko, Thomasson, Da Costa és Mothiba). Ezek közül Mothiba sérült.
Idegenben 3 vereséget szenvedett idén, a Lyon-tól, a Marseille-től és a Reims-től, az utolsót ballépésnek tekinthetjük.
Valószínű kezdő 11: Kamara – Lala, Kone, Mitrovic, Martinez, Caci – Sissoko, Martin, Fofana, Thomasson – Ajorque.

Szorzó Toulouse – Strasbourg

Tipp Toulouse – Strasbourg
A vendég együttes nemrégiben bejutott a ligakupa elődöntőjébe, nagyon jó morállal érkezik erre a mérkőzésre. Mothiba hiánya nem kéne érződjön, hiszen Ajorque, aki helyettesíti, felnőtt a feladathoz az előző mérkőzésen és gólt szerzett Lyonban.
A Toulouse fő célja idénre, hogy elkerülje a kiesést. Figyelembe véve, hogy az elmúlt év találkozói a Strasbourg-al valóságos rémálmok voltak, arra számítok, hogy a hazaiak óvatosan fognak játszani és megelégednek 1 ponttal is. A Toulouse támadójátéka nagyon gyenge, 18 forduló során csak 17 gólt szerzett, az egyetlen játékosa aki jól teljesít az elefántcsontparti Max Gradel a maga 8 találatával.

  Tipp: Dupla esély X2 @  szorzó 1.55  a CasiniaBET -nél@  Tedd meg a tippem ITT!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CasiniaBET-nél 50.000 forint bónusszal!