Foci Tippek: TÖRÖKORSZÁG – OROSZORSZÁG, UEFA Nemzetek Ligája

Tippek – Törökország – Oroszország – UEFA Nemzetek Ligája

Törökország csalódást okozott a VB selejtezők végén, 5 ponttal maradt le a második helyről, melyet a horvátok foglaltak el, de Mircea Lucescu csapata összeszedte magát a barátságos mérkőzések során, most pedig Oroszországot fogadja az új UEFA Nemzetek Ligája torna keretén belül, 5 mérkőzés óta veretlen.

     

Törökország – Oroszország

A törökök lekerülték írország és Irán válogatottjait, idegenben 3 döntetlent jegyeztek, beleértve a júniusi 1-1-et is Oroszországgal.

A másik oldalon Oroszország lenyűgöző teljesítményt ért el saját otthonában a VB-n, ahol a negyeddöntőkig jutottak, ott Horvátország válogatottja ejtette ki őket a 11 méteresek során, miután a 120 játékperc végeredménye 2-2 volt. Az oroszok legyőzték Szaúd-Arábiát, Egyiptomot és Spanyolországot, de úgy gondolom hogy a kiszállás a Medical Park Stadyumu-ba Trabzon-ba nehéz lesz számukra.

A 2016-ban jegyzett 0-0 után, az idei júniusi 1-1 volt a második egymás utáni döntetlen a két csapat között Törökország otthonában. Oroszország 1994-ben és 1998-ban két győzelmet jegyzett Törökország ellen, így összesen 2 győzelmet és 2 döntetlent, illetve 0 vereséget jegyeztek a törökök ellen.

     

Szorzók Törökország – Oroszország

Tippek Törökország – Oroszország

Tekintve a Mircea Lucescu csapatának idei teljesítményét és jó eredményeit, arra számítok, hogy Törökország nem fog veszíteni ezen a mérkőzésen. A törökök jól játszottak eddig és esélyük van megszerezni zsinorban a 3. győzelmet saját szurkolóik előtt, annak ellenére, hogy Oroszország egész jól teljesített a VB-n.

Ugyanakkor úgy gondolom, hogy ezen a találkozón gólokat is fogunk látni mivel Oroszország támadása jól teljetített az utóbbi időben és Törökországnak is muszáj lesz legalább 2 gólt szereznie, hogy pontokra tegyen szert az első UEFA Nemzetek Ligája mérlőzésen.

Így, az én tippem 1X & több mint 1.5 gól, melyért a Winmasters sportfogadói iroda 1.74-es szorzót ajánl!

Tipp Törökország – Oroszország
 Tipp: 1X & több mint 1.5 gól @  Szorzó 1.75  a CasiniaBet  -en

 

Powered by Live Score & Live Score App