Foci Tippek: TORINO – AS ROMA. Látványos mérkőzésnek ígérkezik.

Torino – AS Roma. Látványos mérkőzésnek ígérkezik.

A mai vasárnapon folytatódik a Seria A TIM első fordulója, mely rendkívül érdekes mérkőzéseket sorakoztat fel az olasz fociból. Az egyik ilyen találkozó a Torino – Roma mérkőzés, a szezonnyitó második derbije, mely 18:00 órakor kezdődik a Stadio Olimpico di Torino-ban. A két csapat készen áll pozitívan indítani az idényt, de bárhogy is alakul, a látványosság bizonyára nem marad el.

torino    as roma

 Torinonak, a találkozó házigazdájának, megvan az esélye pozitívan indítani az idényt saját szurkolói előtt. Második eséllyen indulnak, de emiatt nem zavartatják magukat, hiszen csak a bajnokság elején vagyunk, dolgok minden csapat számára bonyolultak lehetnek, főleg, hogy egy ilyen kontextusban a szurkolóknak nagy szerepük van ami a csapat folyamatos motiválását és a koncentrációjuk megtartását illeti. A Walter Mazzarri által vezetett csapat 6 pontra állt egy Európa Ligába vezető helytől, de balszerencséjükre a dolgok másképp alakultak, így az idén újból próbálkozniuk kell. Mozgalmas nyaruk volt, aminek a szurkolók nem igazán örülnek, bár kíváncsiak az új szerzeményekre, aggódnak a csapat egységessége miatt, ami kihathat a csapat teljesítményére. Niang, Meite,Izzo és Rincon a legfontosabb szerzemények, míg Barreca és Obi távoztak a csapattól.

 Roma, a mai vendégcsapat, nyerni megy a Stadio Olimpico di Torino-ra, de tisztában van vele, hogy a 3 pontért keményen meg kell dolgoznia, illetve azért is, hogy a tavalyi játékritmust felvegye. Az Eusebio di Francesco által felkészített csapat készen áll egy jobb helyezést elérni idén, mint a tavalyi bajnokságban, amikor a 38. forduló során a 3. helyen állt, elég messze a első két helyezettől, a Juventus és Napoli csapataitól, de a rómaiak remélik, hogy ezen mihamarabb változtatnak. Mint minden alkalommal, sok változás történt a csapatnál, az olasz edző kérésére sok olyan játékos érkezett, akik erősíteni fogják a csapat különbőző területeit. A legfontosabb szerzemények N Zonzi, Pastore, Kluivert Jr és Defrel, akik mind teljesíteni jöttek és semmi másért. Az Amerikában megszervezett felkészülési torna jó lehetőség volt a játékosok számára az összeszokáshoz, illetve egy jó védekezési taktika megszervezéséhez.

Hiszek mindkét csapat játékában, hogy nagy eséllyel kiválóan fognak ma játszani, főleg, hogy a bajnokság elején vagyunk, és a csapatok nem kímélik magukat a jövendőbeli meccsekre való tekintettel. Minden bizonnyal egy látványos mérkőzés tanúi leszünk, ahonnan a Róma nem igazán távozhat veretlenül, de nagy az esélye, hogy mindkét oldalon látunk majd gólokat.

Tippek Torino – AS Roma

 Mindkét csapat gólt szerez – Szorzó 1.58 a CampoBet  -en

 Több mint 2,5 gól összesen a meccsen – Szorzó 1.75 a CampoBet  -en