Foci tippek: TFC TOULOUSE – STADE REIMS, Francia Kupa – 2019 január 22

Toulouse – Reims – tippek – Francia Kupa – 2019 január 22

A francia kupa keretén belül ma egyetlen mérkőzés zajlik, melynek a Municipal stadion ad otthont és ahol a Toulouse fogadja a Reims-et. Két nagyjából egyenrangú csapat csap össze, mindkettő a Ligue 1 ranglista közepe fele állnak, ezért úgy gondolom, hogy a hazai pálya előnye sorsdöntő lesz a nyolcaddöntőbe jutó csapat számára.

   

 Toulouse
Továbbjutott a tizenhatod döntőkbe miután 4-1-re győzte a Nice csapatát. Diakite, Gradel, Dossevy és Manu Garcia szerezték a házigazdák góljait. Úgy tűnik Casanova gárdája sokkal jobban játszik, mikor nem nehezedik rá a végeredmény nyomása. A bajnokságban játszott hazai meccseken nem nyertek hazai pályán augusztus óta. Az utolsó “Municipal”-on játszott meccsén 2-0-ra vezetett a Lyon ellen, de túl hamar hátradőlt és a végére a Lyon kiegyenlített. Ez alkalommal egy, a Lyon-nál gyengébb ellenféllel lesz dolga. A Ligue 1-ben 10 pont válassza el az első kieső helytől, tehát a legjobb 11-esével játszhat a francia kupában. Nehéz megtippelni a kezdő keretet, de csak Vidal és Fortes vannak lesérülve.

 Reims
Az előző körben 2-0-ra verte a másodosztályos Lens csapatát. Elvárásokon felül teljesít a bajnokságban, jelenleg a 10. helyen áll 28 ponttal 21 forduló alatt, ami nagyon jó eredmény tekintve, hogy most promovált az első osztályba. 2019-ben közepesen teljesített, Lyon otthonában és saját pályán is leikszelt a Nice-el. Egyenteln győzelme a kupában volt a Lens ellen. Nincsenek valami kellemes emlékei a Toulouse elleni meccseket illetően. Az utolsó 4 egymás elleni során egyetlen pontra tett szert, a bajnokság odavágóján pedig saját pályán 0-1-re kikapott.

Szorzók Toulouse – Reims

Tippek Toulouse – Reims

Toulouse remek meccset produkált a francia kupa előző fordulójában, mikor 4-1-re legyőzte a Nice csapatát. Ha most is így fog teljesíteni, gond nélkül továbbjut majd. A házigazdák számára fontos ez a torna, ezt bizonyítja az első körben használt legjobb 11-es is. Reims nem nyűgőz le idegenben, de megtud tartani egy döntetlent a játékidő végéig. Ebben az esetben szintén a Toulouse-nak van előnye, aki a saját szurkolói támogatását élvezi. A vendégcsapat keretében 3 fontos hiányző is van : Bahanack, Moussa Doumbia és Hyun-Jun Suk.
Tipp Toulouse – Reims
  Tipp: Toulouse továbbjut @ szorzó  1.65 az Unibet -en @ Fogadj most >>

Katt IDE és tedd meg az Unibet tippet egy 20.000 forint értékű bónusszal!