Foci Tippek: SZAÚD ARÁBIA – GÖRÖGORSZÁG, Kedd este 19:00 órától

Szaúd Arábia – Görögország: Fontos teszt előtt a szaúd arábiaiak a VB megkezdése előtt


Kedd este 19:00 órától Szaúd Arábia Görögországgal játszik barátságos mérkőzést, melynek célja kiválogatni a legjobb szaúd arábiai játékosokat a VB-re, ahol melyet ők nyitanak meg Oroszország társaságában.

 Szaúd Arábia mindig is képes volt fej fej mellett harcolni az ázsiai selejtezőkőn a Világbajnoksára való kijutásért. Szerencséjére sokkal hamarabb befejezte a selejtező mérkőzésekete mint az európai válogatottak. Az utolsó selejtező meccsüket szeptember 5.-én játszodták, ahol 1-0-ra nyertek Japán ellen, ennek az eredménynek köszönhetően másodikként végeztek a B csoportban. Így Szaúd Arábia több felkészülő meccset játszhatott ez év során, pontosabban öt hivatalos mérkőzést, többek között játszott Belgium (0-4), Ukrajna (1-1) és Moldovo Köztársaság (3-0) ellen is.

Görögország szintén elérte a felnőtt kort, a 2016-as Európai Bajnokság selejtezőit kellett feláldoznia a rekonstrukció céljából, hogy újból szerepelhessen ilyen turnékon. Sajnos, országa egy korlátozott lehetőségekkel teli ország, úgy jétékosok szempontjából, mint klubcsapatok szempontjából, ez meg is mutatkozott a VB selejtezőkőn is. Görögország válogatottja nem tudott ellenállni Horvátországnak, akitől 1-4-re kikapott még az odavágón, így a visszavágó elég barátságosra siekredett, az eredmény is 0-0 volt. Görögország már kétszer is játszott felkészülő meccset 2018-ban, Svájc ellen (0-1) és Egyiptom ellen (1-0).

FOGADJ MOST                                          OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST

CASINIA BET                                                              CASINIA BET

A két csapat egyszer találkozott ezelőtt, pontosabban 2006 elején. EZ alkalommal a mérkőzés főleg Szaúd Arábia számára fontos, kinek célja megtalálni a legjobb játékosokat a VB-re, pont ebből az okból kifolyólag arra számítok, hogy nem a végeredményen lesz a hangsúly, talán Görögország fog gólt szerezni, és az sem lepne meg, ha más gól nem is születne a meccs végéig.

Szaúd Arábia – Görögország tippek

 a vendégek megnyernek egy félidőtSzorzó 1.65 

 a vendégek nyernekszorzó 2.30 

Tags: casinia bet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Szaúd Arábia, Görögország