Foci Tippek: SWANSEA – SOUTHAMPTON, Premier League, este 20:45 órától a “Liberty Stadium” ad

A GYŐZELEM BÁRMELYIK CSAPATOT MEGMENTHETI A KIESÉSTŐL

Kedd este 20:45 órától a “Liberty Stadium” ad otthont a Swansea – Southampton mérkőzésnek a Premier League 31. fordulójának keretén belül.

A Swansea-nak egyetlen opciója van, az pedig a győzelem, mivel közvetlen harcban áll a Southamton-nal és a Huddersfield-el, de ő az egyetlen aki kieső helyen áll. A “Hattyúk” a múlt heti 0-1-es Bournemouth ellen elszenvedett vereség után elérte zsinórban a harmadik vereségét ahol gólt sem szerzett és nyolc forduló óta nem is nyert. Mégis, hazai pályán elég jól teljesített ebben az idényben, sikerült zsinórban 4 mérkőzést is megnyernie.

Swansea: Fabianski – Hoorn; Fernandez; Mawson – Olsson; King; Sung yeung; Roberts – Narsingh; Andre Ayew – Jordan Ayew

Southampton-nak is muszáj emelt fővel zárnia ezt a mérkőzést, mivel ezen múlhat a jövője az idényben, tekintve, hogy csak egy hajszál válassza el a kieső helyektől, 33 pontja van jelenleg. A Bournemouth elleni meccs után formájuk egész jó, sikerült idegenben is egy pontot szerezniük miután leikszeltek 1-1-re az Everton-nal, egy olyan meccsen ahol végig vezettek, a 96. percben egyenlített ki az ellenfél. Mindezek ellenére,a Southampton játéka idegenben hagy kívánnivalót maga után, a Premier League-ben vendégcsapatként három hónapja nem nyert egy mérkőzésen sem, amikor pedig sikerült, az utolsó elleni csapatot, a West Brom-ot győzte le.

Southampton: McCarthy – Bednarek; Stephens; Hoedt – Soares; Romeu; Hojberg; Bertrand – Redmond; Tadic; Long

Az odavágón az eredmény 0-0 volt, teljes mértékben hiányoztak a helyzetek, de most més meccsre számítunk. A mai győzelem maga után vonja a kieséstől való megmenekülést is, amire mindkét csapat nagyon vágyik. Nehéz megtippelni a végeredményt, de tény, hogy mindent megtesznek majd, hogy ne kapjanak gólt, ez pedig maga után vonja a büntető lapokat.

Swansea – Southampton tipp: több mint 4,5 sárga lap Szorzó 1.53 az UNIBET-en
Swansea – Southampton nagy szorzós tipp: több mint 5,5 sárga lap – Szorzó 2.10 az UNIBET-en

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján,  Swansea, Southampton

Powered by Live Score & Live Score App