Foci Tippek: SVÉDORSZÁG – TÖRÖKORSZÁG – UEFA Nemzetek Ligája – 10.09.2018

Tippek – Svédország – Törökország – UEFA Nemzetek Ligája – 10.09.2018

Törökország még nyaldossa sebeit az új torna bevezető fordulójában elszenvedett veresége után, mikor is hazai pályán 1-2-re kikaptak Oroszországtól. Mircea Lucescu gárdájának győznie kell az egyik legszilárdabb európai válogatott, Svédország otthonában.

    

   Svédország – Törökország

A törökök északra utaznak, hogy hétfő este a Friends Arena-ban Svédországgal csapjanak össze, az UEFA Nemzetek Ligája második fordulójában.
A törökökhoz hasonlóan, a svédek morálja sincs toppon, miután csütörtökön kikaptak 0-2-re Ausztriától, egy barátságos mérkőzés keretén belül.
A skandinávok teljesítménye csalódást okozott, egész mérkőzés alatt nem sikerült megközelíteniük az osztrák kaput. Mindezek ellenére, meg kell jegyeznünk, hogy Janne Andersson edző a cserejátékosokat küldte pályára, hogy pihentesse az alapjátékosokat az UEFA Nemzetek Ligája tornára.
Az egyetlen fontos hiányzó a svéd keretből az RB Leipzig játékosa, Emil Forsberg.
A támadást Marcus Berg fogja vezetni, ő próbál majd keresztbe tenni a törököknek, és szintén ő az, aki az oroszországi VB selejtezők során 8 gólt szerzett.

Érdekes tudnivaló, hogy az eddigi 8 egymás elleni találkozó során Svédország csak egyszer győzte le Törökországot. A törökök az utolsó két találkozót ugyanazzal az eredménnyel (2-1) nyerték meg 2014-ben és 2016-ban. Az utolsó 5 találkozójuk során 4 alkalommal mindkét csapat gólt szerzett.

Szorzók Svédország – Törökország

Tippek Svédország – Törökország

Törökország már nem rendelkezik tehetséges játékosokkal a régebbi generációkból, ez pedig megmutatkozik az utóbbi idők eredményeiben is.
Mindezek ellenére, a törököknek van egy óriási nevük a kispadon, ez pedig a Mircea Lucescu-é, viszont a Sahtior Donetsk volt edzője továbbra is gondokkal küszködik a játékosok lelkiismeretességének és pontosságának hiánya miatt ami a védekezést illeti.

Annak ellénere, hogy elég gyengén mutatkoznak a védekezésben, a törököknek sikerült az idéni összes meccsükön gólt szerezni. Tekintve, hogy a svédek csak most kezdik a tornát, a törököknek pedig sorsdöntő lehet ez a találkozó ami a csoportban az első hely elfoglalását illeti, úgy gondolom, hogy Mircea Lucescu gárdája mindenkéőpp támadni fog, és legalább egy gólt fog szerezni.

Tipp Svédország – Törökország
  Tipp: Törökország gólt szerez @ Szorzó  1.58 a UNIBET  -en

 

Powered by Live Score & Live Score App