Foci Tippek: STANDARD LIEGE – AJAX, Bajnokok Ligája, Kedden 20:00 órától

Standard Liege – Ajax – Bajnokok Ligája

Tippek – Standard Liege – Ajax – Bajnokok Ligája – 02018.08.07
Kedden 20:00 órától kezdődik az St. Liege és Ajax közti párbaj a Bajnokok Ligája selejtezők keretén belül, helyszín: a Maurice Dufrasne stadion. Látványos találkozónak ígérkezik, mivel mindkét csapat elég támadó focit játszik. Olvasd el a cikket, hogy megtudd, mi az én tippem és tedd meg az Unibet-en.

Kielemeztük ezt a találkozót és találtunk egy nagyon jó tippet a UNIBET    fogadóiroda oldalán, amelyben nagyon megbízunk. Az alátámasztott tippemet, valamint a statisztikai adatokat is a két csapatról elolvashatjátok az alábbi cikkben.

  
 Standard Liege

A csapat eddig 3 hivatalos mérkőzést játszott, és viszonylag jól szerepelt. Játszott a Belgium Szuperkupájának döntőjében, de kikapott 2-1-re a Club Brugge-tól.
A bajnokságban 2 forduló után egy győzelmet jegyzett saját pályán, ahol 3-2-re legyőzte Gent-et, amjd idegenben 0-0-ra leikszelt a Waasland-Beveren csapatával.
A felkészülési idpszakban nem boldogult valami jól, nagyon sok gólt kapott annak ellenére, hogy nem voltak nagyon erős ellenfelei.
Lehetséges keret (4-5-1): Ochoa – Fai, Luyindama, Laifis, Cavanda – Djenepo, Bastien, N’Poku, Agbo, Marin – Emond

 Ajax

A csapat még nem ekzdte el a bajnokságot, ez pedig hátrányuk lehet a belgium kiszállás során.
Két hivatalos mérkőzést jástzodtak már a BL selejtezőkben, a Sturm Graz-al, akit mindkét alkalommal legyőztek, 2-0-ra, illetve 3-1-re.
A felkészülési időszakjuk enkik sem volt a legsiekresebb, nem sok győzelmet arattak, viszont sok gól született.
Lehetséges keret (4-3-3): Onana – Tagliafico, De Jong, de Ligt, Mazraoui – Eiting, Schone, van de Beek – Ziyech, Huntelaar, Neres
Egymás elleni találkozók
A két csapat 2 alkalommal találkozott már 2016-ban az Európa Liga keretén belül, Ajaxban 1-0 volt az eredmény, Standard-nál pedig 1-1.

FOGADJ MOST        OLVASD EL AZ ELEMZÉST
 Unibet         Unibet

Standard Liege vs Ajax szorzók


Tipp Standard – Ajax
Látványos mérkőzésre számítok, mivel a Standard főleg hazai pályán szembe tud szállni az Ajax-al.
Természetesen, az Ajax a favorit és ő fogja uralni a találkozót. Ebből következik, hogy nagy valószínűséggel legalább egy gólt fog szerezni.
A csapatok utóbbi mérkőzésein sok gól született, úgy gondolom, ez most sem lesz másképp.
Nagyon valószínű, hogy mindkét csapat gólt fog szerezni, mivel fontos mérkőzés ez számukra. Én úgy gondolom, hogy sokkal valószínűbb, hogy mindkét félidőben születik legalább egy-egy gól.
  Tipp: gól mindkét félidőben – Szorzó 1.70 az Unibet -en