Foci Tippek: SPORTING BRAGA – SPORTING LISBON, Portugália Primeira Liga, 2018.09.24

Tippek – Braga – Sporting – Portugália Primeira Liga – 2018.09.24

A Braga és a Sporting Liszabon kiváló formában vannak az új idény kezdetén, hétfőn este pedig összecsapnak az 5. forduló keretén belü, eddig mindkét csapar 10 pontot szerzett az első 4 forduló után.

     

 SC Braga –  Sporting Lisabona
Braga a második a bajnokságban a jobb gólaránynak köszönhetően. A házigazdák egy 4-2-es győzelemmel indították az idényt a Maritimo ellen, majd egy látványos meccs keretén belül leikszeltek 3-3-ra a Santa Clara-val, azután pedig zsinórban 3 győzelem következett (2 a bajnokságban és egy a kupában) a Desportivo Aves, Chaves és Tondela ellen. Most, szeretnék folytatni ezt a szériát, Abel Ferreira pedig könnyen motiváljhatja csapatát, hogy mindent beleadjanak a mérkőzésbe.
A másik oldalon, a Sporting Liszabon az Európa Liga idényt egy győzelemmel indította, csütörtök este legyőzte a Qarabag-ot. A bajnokságban, a fehér-zöldek 3 győzelmet és egy döntetlent jegyeztek az első 4 forduló során, az egyetlen csapat aki sakkban tartotta őket a Benfica volt. A Sporting játékosai minden bizonnyal jó forméban vannak, a hangulat is jó, ezért egy érdekes és látványos meccsnek ígérkezik a hétfői találkozó, melynek az Estadio Municipal de Braga ad otthont.
Ha az egymás elleni találkozókat tekintjük, a Sporting áll jobban, történelmük során 31 alkalommal nyertek és 4-szer leikszeltek az eddigi 53 találkozó során. Ezek ellenére, a fehér-zöldek az utóbbi időben nem jártak sok sikerrel, az utolsó 5 Braga elleni meccs során 2 győzelmet, egy döntetlent és 2 vereséget jegyeztek. Az utolsó egymés elleni meccsük idén márciusban volt ebben a stadionban, akkor a Braga nyert 1-0-ra.

Szorzó SC Braga – Sporting Lisabona

Tippek SC Braga – Sporting Lisabona
Sporting jól indította az idényt, de úgy gondolom, most nehéz lesz győznie ezen a pályán. Arra számítok, hogy a két csapat hasonló módon fog játszani, nem fognak sokat kockáztatni, legalábbis nem az első félidőben. Következésképpen, a döntetlen a félidőben vagy végeredményként jó tippnek tűnik.
Tipp SC Braga – Sporting Lisabona
  Tipp: Félidő vagy végeredmény: Döntetlen @ Szorzó 1.70 a CAMPO BET   -en

 

Powered by Live Score & Live Score App