Foci Tippek: SPANYOLORSZÁG-OROSZORSZÁG. Az ibériaiak favoritok a továbbjutásra.

Spanyolország-Oroszország. Az ibériaiak favoritok a továbbjutásra.

Az idei Világbajnokság nyolcaddöntőinak harmadik párbaján Spanyolország-Oroszország találkozónak lehetünk szemtanúi. A mérkőzés 16:00 órától kezdődik a Luzhniki Arena-ban. A Furia Roja készen áll a döntőig menetelni, hogy egy újabb világbajnoki cím boldog tulajdonosa legyen, míg a hátigazdák úgy gondolják, hogy a szurkolók segítségével megvalósíthatják a csodát és továbbmehetnek a negyeddöntőkbe.

     

Fernando Hierro Spanyolországja még a Vb előtt a favoritok közé tartozott, tekintve, hogy csak úgy végigsétáltak a selejtezőkőn, így a 2010-es VB-hez hasonló tökéletes tornának ígérkezett az idéni is. Lopetegui távozása a csapattól egy nappal az első mérkőzésük előtt kibillentette egyensúlyából a válogatottat, és a Furia Roja egy olyan edzői variánsot kellett improvizáljon, aminek súlyát ne érezzék a játékosok egy ilyen fontos torna előtt. Fernando Hierro soha nem edzett egy csapatot vagy egy válogatottat sem. de egy ilyen kerettel nem lehet nem a siker felé haladni. Ramos,Isco,Iniesta stb tudták hogyan vigyázzanak egymásra és a játékos-családra,így egy nehéz csoport után, ott vannak a nyolcaddöntőben. Marokkó és Irán nagyobb fejfájást okozott nekik, mint Ronaldo Portugáliája. A nyolcaddöntőkben a csapatszellem mellett nagy valószínűséggel a játékosok értéke is megvillan majd, Spanyolország pedig nem szűkőlködik ezen a téren.

Lehetséges keret Spanyolország: David De Gea; Dani Carvajal, Gerard Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba; Sergio Busquets, Koke, Andres Iniesta, Isco; Diego Costa and Iago Aspas.

Cherchesov Oroszországja az idei Világbajnokság házigazdája, a válogatottnak annak ellenére, hogy nem esett át a selejtezőkőn, annak köszönhetően, hogy ő a szervező ország, sikerült bejutnia a nyolcaddöntőkbe, ami nagy számnak számít, mivel csak barátságos mérkőzések keretén belül tudott erre a tornára felkészülni. Az orosz edző lenyűgőzőtt az ediggi meccsek során a focisták pályán való elhelyezésével, illetve éleslátásával ami a pályára küldött játékosokat illeti. Cheryshev karrierja csúcspontján van és reméli hogy tovább folytathatja Oroszországgal. Annak ellenére, hogy továbbjutásuk során két gyengébb ellenfelet küzdőttek le, mint Egyiptom és Szaúd-Arábia, az oroszok mozgosítása kifogástalan volt. Az Uruguay elleni nagy vizsgán igaz hogy elbuktak, sok játékos koncentráció hiánya és játékkedve miatt.

Lehetséges keret Oroszország: Igor Akinfeev; Mario Fernandes, Ilya Kutepov, Sergey Ignashevich, Yuri Zhirkov; Roman Zobnin, Daler Kuzyaev; Aleksandr Samedov, Aleksandr Golovin, Denis Cheryshev; Artem Dzyuba

FOGADJ MOST                             OLVASD EL AZ ELEMZÉST
 CASINIA bet                 CASINIA bet

A spanyolok egyértelmű favoritok a továbbjutást illetően, mivel minden fegyverük megvan legyőzni az oroszokat, annak ellenére, hogy a kelet-európaiak az utolsó évtized legjobb formájukat hozzák. Amennyiben Isco és Diego Costa jó napot fognak ki, Spanyolország győzedelmeskedhet és továbbjuthat a negyeddöntőkbe, mivel az oroszok jóval ellenfelük alatt helyezkednek el, ami a keretüket illeti.

Tippek Spanyolország-Oroszország

 1 –es győzelemSzorzó 1.62

 Spanyolország nyer, Isco gólpasszt ad és Diego Costa gólt szerez Szorzó 12.00