Foci Tippek: SPANYOLORSZÁG – HORVATORSZÁG– UEFA Nemzetek Ligája – 11.09.2018

Tippek – Spanyolország – Horvátország – UEFA Nemzetek Ligája – 11.09.2018

Kedd este Horvátország megkezdi az UEFA Nemztek Ligája kalandját Spanyolország otthonában, ahol az ibériaiak több mint 2 éve veretlenek.

  

 Spanyolország – Horvátország

Spanyolország pozitívan indította az UEFA Nemztek Ligája egyik legnehezebb csoportját. 2-1-re győztek Anglia otthonában, annak ellenére, hogy az angolok gyorsan betaláltak kapujukba Marcus Rashford által. Saul és Rodrigo szerezték a gólokat a La Furia Roja-nak, és még a szünet előtt biztosították ezt az eredményt.
A múlt hétvégi eredmény Luis Enriquenek is tökéletes start volt Spanyolország új edzőjeként.
A másik oldalon, a VB-döntős, Horvátország, az oroszországi döntő óta most fog először pályára lépni.
Modric & Co. múlt héten játszodtak egy barátságos mérkőzést Portugáliával, akikkel 1-1-re leikszeltek.

Zlatko Dalic edzőnek nélkülőznie kell Mario Mandzukic, Daniel Subasic és Vedran Corluka játékosokat; mindhárman bejelentették visszavonulásukat a válogatottból a VB után.

A horvátoknak nincs egy megfelelő helyettesítőjük Mario Mandzukic posztjára, nem tudom melyik játékos tudná elfeledtettni a Juventus játékosát. Mindezek ellenére, középpályén jól állnak, Ivan Perisic az utolsó 3 nemzetközi találkozón minden alkalommal gólt szerzett.
A másik oldalon, Rodrigo van a fókuszban, Valencia csatára 3 gólt szerzett az utolsó 5 válogatott mérkőzésén. Mindezek ellenére, Spanyolország nem az a válogatott akinek a sorsa egy játékoson múlna, és mindig kerül olyan cserejátékos aki sikeresen tudna helyettesíteni egy alapjátékost.
A két válogatott 5 alkalommal találkozott eddig, Spanyolország veretlen volt az első 4 találkozó után, 3 győzelmet és egy döntetlent jegyeztek. A legutóbbi találkozó a 2016-os Európai Bajnokság keretén belül volt, akkor Horvátország győzőtt 2-1-re Nikola Kalinic és Ivan Perisic góljainak köszönhetően.

Szorzók Spanyolország – Horvátország

Tippek Spanyolország – Horvátország

Lehet, hogy Horvátország rendkívüli módon teljesített a VB-n, de én arra számítok, hogy az Estadio Manuel Martinez Valero-i találkozó teljesen más lesz.
Spanyolország az utolsó 25 nemzetközi meccsén minden alkalommal gólt szerzett, ez idő alatt átlagban, meccsenként 2.8 gólt rúgott.
A horvátok nem játszodtak valami kiválóan a selejtező időszakban, főleg nem idegenben..2017-ben kikaptak Törökország, (1-0), Izland (1-0) vagy Észtország (3-0) otthonában is.

A találkozó nagy eséllyel egy újabb győzelmet hozhat a spanyoloknak, a horvátoknak elég nehéz lesz megtörni a házigazdák szilárd védekezését.
Tipp Spanyolország – Horvátország
 Tipp: Spanyolország győz @ Szorzó  1.62 a UNIBET   -en

Powered by Live Score & Live Score App