Foci Tippek SPAL - Fiorentina - 2020. augusztus 2. 18:00

Foci Tippek SPAL – Fiorentina – 2020. augusztus 2. 18:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek SPAL - Fiorentina - 2020. augusztus 2. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Fiorentina csapatának kedvez (9:2).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a SPAL stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Fiorentina csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben a SPAL egyszer sem nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Fiorentina kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Fiorentina az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a SPAL 2 döntetlent és 6 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Fiorentina pedig idegenben háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez alapján a Fiorentina szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a SPAL olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Cagliari, a Sassuolo. A Fiorentina gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lazio vagy az AS Roma. A Fiorentina csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

Fiorentina – SZORZÓ 1.45

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 15000 HUF-ig