Foci Tippek: SOUTHAMPTON – MANCHESTER CITY, Premier League 38, vasárnap, május 13.-án 16:00 órától

Southampton – Manchester City: A “Polgárok” elérhetik a 100 pontot ha nyernek


Vasárnap, május 13.-án 16:00 órától a Southampton a Manchester City ellen zárja az idényt, ez a Premier League utolsó és egyben a 38. fordulója.

  

Southampton megnyerte a kiesés elleni harcot, az előző fordulóban sikerült 1-0-ra vernie a Swansea-t, ennek köszönhetően pedig felkerült a 17. helyre, 36. ponttal, 3-al megelőzve a legyőzőtt ellenfelét. Ez volt zsinórban a harmadik meccs, melyet nem veszített el, ebből két alkalommal győzőtt, egyszer pedig leikszelt. Mindezek ellenére nem szerepelt az elvárásoknak megfelelően, és ami a hazai pályás mérkőzéseket illeti, az utolsó előtti helyen áll, 18 mérkőzésből csak 4-et nyert meg.

Southampton: McCarthy – Stephens; Yoshida; Hoedt – Bertrand; Hojbjerg; Romeu; Soares – Tadic; Redmond – Austin

Manchester City már több mint másfél hónapja elnyerte a bajnoki címet, mé most is 19 pont előnye van a második helyezetthez, a United-hoz képest, ami nagyon nagy különbségnek számít egy ilyen gazdag bajnokságban. A “Polgárok’ célja volt megnyerni a BL-t, ez egy másik angol csapat, a Liverpool miatt nem sikerült nekik. Ennek ellenére szintjük továbbra is remek volt, a BL-ből való kiesés után 5 mérkőzésük volt a bajnokságban, ebből négy győzelemmel zárult, egy pedig döntetlen volt.

Manchester City: Ederson – Walker; Stones; Otamendi; Mendy – Bruyne; Fernandindho; Gundogan – Sterling; Jesus; Sane

FOGADJ MOST OLVASD EL A KIÉRTÉKELÉST
A mai találkozó tökéletes alkalom egy újabb City győzelemre, mely által elérhetnék a 100 pont egy bajnokság során, és ami Guardiola szerint is egy büszkeségre való ok lenne, és tekintve a két csapat szerepléseit, úgy gondolom, nagy esély van erre, City az odavágón is 2-1-re győzőtt.

Southampton – Manchester City tippek

 a vendégcsapat győzSzorzó 1.40 
 X félidő / 2 végeredménySzorzó 4.20 

 

Tags: casinia bet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján,

 

 

Powered by Live Score & Live Score App