Foci Tippek: SLAVIA PRÁGA – DUKLA PRÁGA, Csehország – 2018.10.29

Tippek – Slavia Praga – Dukla Praga – Csehország – 2018.10.29

Hétfőn, 18:00 órától az “Eden Arena” ad otthont a Slavia Praga és Dulka Praga közti mérkőzésnek, ahol a házigazdák győzelmére tippelek.

    Image result for Slavia Praha – Dukla Praha

 Slavia Praga
Kétségkívül ő a találkozó favoritja, ahogyan várható volt, mivel értékesebb csapat mint ellenfele, illetve hazai pályán is játszik.
A “fehér-pirosak” jól boldogulnak ebben az idényben, jeelnleg a második helyen állnak a bajnokságban, egyetlen pont válassza el őket az éllovas Viktoria Plzen-től, aki egz találkozóval többet is játszott.
Az eddigi 12 forduló során Jindrich Trpišovský gárdája 30 pontra tett szert, 10 győzelmet és 2 vereséget jegyzett, összesen 28 gólt rúgott és csak 7-et kapott.
Slavia Praga fontos győzelmet jegyzett az Európa Ligában, idegenben legyőzte az FC Copenhaga-t, így már 6 pontnál tart, és második a csoportban.

 Dukla Praga
A másik oldalon, a Dukla Praga egy szerény csapat, jóval gyengébb mint ellenfele, és ráadásul még idegenben is játszik.
A vendégcsapat a ranglista alján helyezkedik el, pontosabban az utolsó előtti helyen, egyetlen pont válassza el az utolsó helyezettől, Slovacko csapatától.
A bajnokság eddigi 12 fordulója során 3 győzelmet, egy döntetlent és 8 vereséget jegyeztek , ez idő alatt 10 gólt szereztek és 21-et kaptak.
Dukla Praga viszont jelenleg jó formában van, zsinórban négy vereség nélküli meccset jegyzett, ebből pedig 3 győzelem volt.

Szorzók Slavia Praga – Dukla Praga

Tippek Slavia Praga – Dukla Praga

Slavia Praga egyértelmű favorit, arra számítok, hogy lazán fog nyerni, főleg, hogy saját szurkolói támogatását is élvezi. .
Ugyanakkor, a házigazdák támadó erejére alapozva , egy látványos meccsre számítok, ahol gólokban nem kellene hiány legyen, minimum három gólra van szükségünk, hogy nyereséget hozzon. Ezek tekintetében, egy kombinált tippet választottam, nagyon jó szorzóval és nagy eséllyel, hogy nyerő legyen, így bátran ajánlom.
Tipp Slavia Praga – Dukla Praga
   Tipp: 1 (Slavia Praga )& több mint 2,5 gól @ szorzó  1.60 a CampoBET -en
Tedd meg a tippet itt!

 

Powered by Live Score & Live Score App