Foci Tippek: SKÓCIA – ALBÁNIA – UEFA Nemzetek Ligája – 10.09.2018

Tippek – Skócia – Albánia – UEFA Nemzetek Ligája – 10.09.2018

Hétfő este az albánok Glasgow-ba utaznak, hogy összecsapjanak Skócia válogatottjával, és szeretnének az UEFA Nemzetek Ligája 2. fordulója után is veretlenek maradni.

    

 Skócia – Albánia

Albánia jól indította az UEFA Nemzetek Ligája tornát, péntek este 1-0-ra verte Izraelt saját pályán az Elbasan Arena-ban. Így az albánok jó morállal indulnak Glasgow-ba, és szeretnének továbbra is veretlenek maradni.

A Hampden Park-i párbaj lehet az utolsó a skót válogatott számára, mivel jövő héttől a Murrayfield-re költöznek.

A házigazdák morálja kissé padlón van, miután a péntek esti barátságos mérkőzésen 0-4-re kikaptak Belgiumtól. Eden Hazard jó formában volt, csapattársai pedig lazán játszódtak egy ihletmentes Skócia ellen.
Az albánok minden bizonnyal jokkal kézenfekvőbb ellenfél a skótoknak, a kérdés az, hogy egy ilyen vereség mekkora nyomokat hagy Alex McLeish vezette csapat öltözőjében.
A hétfői mérkőzés lesz a két csapat első találkozása.

     

Szorzók Skócia – Albánia

Tippek Skócia – Albánia

Leigh Griffiths-nek nem volt ereje Skócia támadásában és semmi veszélyt nem jelentett Belgium számára péntek este. A Celtic csatárának sokkal több tér fog állni a rendelkezésére az albánok elleni meccsen, de nehéz elhinni, hogy gólt fog szerezni tekintve a klubcsapatnál mutatott hasonlóan gyenge formáját.
Albánia az Izrael elleni meccs után magabiztosan léphet pályára, és lehetséges hogy szilárd védekezése nehezen fog megnyílni, tekintve, hogy az izraeliektől sem kaptak gólt. Christian Panucci edző talán egy ellentámadásból szerzett gólra számít majd, melyet Bekim Balaj és Taulant Xhaka szerezhetnek.

A Lazio kapusa, Thomas Strakhosha kiváló volt az izraeliek ellen, ha a kapus hasonló napot fog ki hétfő este a Hampden park-ban, az albánok kapuja továbbra is érintetlen maradhat.
A Belgium ellen elszenvedett vereség volt az 5. kudarca Skóciának az utóbbi 6 meccse során, és egy alkalommal sem tudtak gólt szerezni. Egy zárt meccsre számíthatunk, kevés gólhelyzettel és reméljük, hogy a kevesebb mint 2.5 gól tipp nyerő lesz.
Tipp Skócia – Albánia
  Tipp: kevesebb mint 2.5 gólSzorzó  1.60  a Casinia Bet  -en

 

Powered by Live Score & Live Score App