Foci Tippek Sheffield United - Arsenal - 2020. június 28. 14:00

Foci Tippek Sheffield United – Arsenal – 2020. június 28. 14:00. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Sheffield United - Arsenal - 2020. június 28. 14:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Sheffield United csapatának kedvez (2:1).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Sheffield United stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Sheffield United csapatának kedvez (1:0).


Ha az elmúlt egy évben, a FA kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Sheffield United 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, az Arsenal pedig idegenben kétszer nyert. Ez alapján az Arsenal szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Sheffield United olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Norwich, a West Ham United vagy a Bournemouth. Az Arsenal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Olympiakos Pireus, a Southampton vagy a Portsmouth. Az Arsenal erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.
Az elmúlt egy évben a Sheffield United olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Manchester City. Az Arsenal gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Brighton & Hove Albion. A Sheffield United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

mindkét csapat rúg gólt – SZORZÓ 1.85

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig

100% ÜDVÖZLÖ BÓNUSZ 50000 HUF-ig