Foci Tippek: SHAKHTAR DONETSK – MANCHESTER CITY, Bajnokok Ligája – 2018.10.23

Tipp – Shakhtar Donetsk – Manchester City – Bajnokok Ligája – 2018.10.23

Egy nehezebb kezdés után Manchester City, az angol liga bajnoka, Ukrajnába utazik, ahol győzelmet remél Sahtar Doneck ellen, egy mérkőzésen ahol a látványosság garantált.

  

 Shakhtar Donetsk
Sahtar Doneck megszokott már a jelenlétével a BL-ben, sokszor kijutván a csoportkörből is, siker amire az idei évben is törekszik.
Ukrajna bajnoka a harmadik helyezetet foglalja el az F csoportkörben, 2 ponttal 2 mérkőzésből, mindig döntetlent játszodva előbb Hoffenheimmal hazai pályán, majd Lyonnal idegenbe, 2-2 végeredménnyel.
Egy vereség Paulo Fonseca csapatának, valamint egy Lyon győzelem Németországban, nagyon megnehezitené a cél elérését, ami a csoportkörből való kijutást.
Az ukrán csapat jól teljesít az utóbbi időben, hiszen nem szenvedtek vereséget agusztus elejétől, akkor amikor a nagy ellenfél, Dinamo Kiev, ellen veszítettek 1-0 végeredménnyel idegenbe. Azóta 11 vereség nélküli sikert arattak.
Lehetséges kezdő: Pyatov – Matviyenko, Kryvtsov, Rakitsky, Ismaily – Maycon, Stepanenko – Wellington Nem, Alan Patrick , Fernando – Júnior Moraes

 Manchester City
Manchester City nem elégszik meg csak a BL-ben való résztvétellel, több elvárás van ettől a csapattól, akkár a nagy trófea megszerzése, amihez legközelebb voltak 2016-ban, amikor az elődöntőben vereséget szenvedtek Real Madrid ellen.
Az idei szezonban nem volt eléggé sikeres a csapat, mivel vereséget szenvedett hazai pályan Lyon ellen, majd egy nehéz győzelmet arattak Németországban Hoffenheimmal, ahol 1-2 végeredményt sikerült összehozni David Silva 87. percben lőtt gólja által.
Úgy mint a mai ellenfele, az angol csapat is dicsekedhet azzal, hogy nem szenvedtek vereséget az utolsó hat mérkőzésen, ahol nyert Oxford United, Cardiff City, Brighton, Hoffenheim és Burnley ellen, Liverpoolal pedig döntetlent játszodtak, ezek a meccsek alatt pedig 17 gólt lőttek.
Lehetséges felállás: Ederson – Stones, Otamendi, Laporte, Mendy – De Bruyne, Fernandinho, Silva – Sterling, Agüero, Sané

Szorzók Shakhtar Donetsk  – Manchester City

Tippek Shakhtar Donetsk  – Manchester City
Mikor csapatértékről van szó, Manchester City az előnyben levő csapat, és normálisan ő lenne a ma esti győztes, amire szüksége is van, ha a csapatkör éllére akar állni.
Ugyancsak bízok abban is, hogy legalább három gól lesz ezzen a mérkőzésen, tudva azt, hogy két nagyon jó támadással rendelkező csapat találkozik.
Ezt a tippet lehetne a nap tippjének nevezni, mivel a szorzó meglehetősen vonzó és a siker lehetősége is nagy.

   Tipp Shakhtar Donetsk  – Manchester City: 2 & több, mint 2.5 gól@ 1.65 Szorzó  a CampoBET -nél.

Regisztrálj és fogadi itt!