Foci tippek: Sco ANGERS – Girondins de BORDEAUX, francia Ligue 1 – 2019.01.15

Foci tippek – Angers – Bordeaux – francia Ligue 1 – 2019.01.15

Az Angers a Bordeaux-t fogadja a Raymond-Kopa stadionban, a 17. fordulóból elmaradt mérkőzés lejátszására. A fogadóirodák kiegyenlített párharcra számítanak, kis előnnyel a hazaiak oldalán. Figyelembe kell vennünk mindkét fél védekező játékstílusát is, ezért a tipp a végeredményre és a gólok számára alapul.

Related image  Image result for GIRONDINS Bordeaux

 Angers
Az idei szereplése elfogadható, a gyenge keretét figyelembe véve, a bajnokság 15. helyén áll az eddigi 18 forduló után. A döntetlenek bajnoka, eddig 8 ilyen eredménye van, utolsó 5 mérkőzése zsinorban egál volt. Utolsó győzelmét még a tavalyi év november 10-én szerezte a Montpellier ellen (1-0), azóta döntetlent játszott a Nantes, a Caen, a Nice, a Marseille és az Amiens együtteseivel.
Habár első ránézésre támadó felállásban játszik (4-3-3), a valóságban Stephane Moulin csapata nagyon zárkózottan fotbalozik, átlagosan 1 gólt szerez és ugyanennyit kap. Legjobb góllövője a kameruni Bahoken, 5 találattal.
Nem játszhatnak ezen a mérkőzésen Yoann Andreu és Ibrahim Cisse, akárcsak a középpályás Pajot, Puyo és El Melali.
Valószínű kezdő 11: Butelle – Bamba, Traore, Thomas, Capelle – N’Doye, Santamaria, Tait – Reine-Adelaide, Bahoken, Fulgini.

    

 Bordeaux
Nem játszik az elvárásokhoz mérten az idei szezonban, a 130 millió eurós keretével esélyes volt az európai szereplést érő helyek egyikére. Idegenben a leggyengébb teljesítménye van a Ligue 1-ben: 1 győzelem, 3 döntetlen és 4 vereség. Egyetlen győzelmét az utolsó helyezett Guingamp otthonában szerezte, 3-1 arányban, még tavaly szeptemberben.
A támadójátéka a gyengepontja, 8 idegenbeli mérkőzésén csak 5 gólt szerzett. A védekezését jól megszervezi, mindössze 9 gólt kapott az idegenbeli mérkőzésein.
Fontos hiányzók is lesznek, hiszen sérült a brazil hátvéd Pablo és a középpályás Sankhare, Zaydou és Tchouameni.
Valószínű kezdő 11: : Costil – Sabaly, Kounde, Jovanovic, Poundje – Basic, Plasil, Otavio – Karamoh, Briand, Kalu.

Szorzó Angers – Bordeaux

Tipp Angers – Bordeaux
Az Angers és a Bordeaux is olyan együttesek, amelyek úgy állnak pályára, hogy a fő cél az, hogy ne veszítsenek.
Az Angers utolsó 7 mérkőzésének mindenikén maximum 1 gólt szerzett. A Bordeax teljesítmény szinte azonos ezen a téren, hiszen utolsó 6 mérkőzésén ugyanezt a statisztikát tudhatja magáénak. Ezek alapján az ajánlott tippem ugyanakkor a nap fogadása is fotbalból.
Egy döntetlen részben mindkét együttesnek megfelelő, hiszen pillanatnyilag távol tartaná őket a kieső helyektől.
Az a csapat aki megszerzi az első gólt, jó eséllyel mindhárom pontot haza viheti. 2-0-s eredménynél pedig a mérkőzésnek vége van, attól függetlenül, hogy melyik fél vezet, míg egy esetleges 1-1-es eredményt mindkét fél elfogadna, hiszen így 1-1 pontot szereznének.

  Tipp: Dupla esély 1X és kevesebb mint 3.5 rúgott gólszorzó 1.55 a CasiniaBET  -nél @ Tedd meg a tippem ITT!