Foci Tippek Sassuolo - Udinese - 2020. augusztus 2. 20:45

Foci Tippek Sassuolo – Udinese – 2020. augusztus 2. 20:45. Megbízható tippmix tippek, ingyen tippek, napi dupla, napi szelvény, a nap mérkőzése és sok egyébb. A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legj. Exkluzív üdvözlő csomagodat!

Foci Tippek Sassuolo - Udinese - 2020. augusztus 2. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Udinese csapatának kedvez (6:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Sassuolo stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Udinese csapatának kedvez (1:0).

Az elmúlt fél évben a Sassuolo kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Udinese háromszor nyert idegenben és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Udinese az utóbbi mérkőzéseit.
Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Sassuolo 3 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Udinese pedig idegenben háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.
Az elmúlt egy évben a Sassuolo olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Brescia, a Genoa vagy a Lecce. Az Udinese pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az AS Roma, a Cagliari vagy a SPAL. A Sassuolo erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Sassuolo olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Parma vagy az AC Milan. Az Udinese gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Torino vagy a Napoli. Az Udinese csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Foci Tippek

FELETT 2,5 – SZORZÓ 1.40

BÓNUSZ & FREEBET

Foci Tippek - Sportfogadás - Profi tippek - Tippjátékok

A leglátogatottabb cikk természetesen a napi dupla, a nap szelvénye és a nap mérkőzése. A sportfogadás szerencsejáték, tehát semmi sem biztos, azonban a napi dupla havi jövedelemet hoz olvasóinknak, amely 2-3 olyan mérkőzésből tevődik össze,amelynek óriási esélye van. A sikeres sportfogadok nagyrésze exkluzívan csak a napi duplát játsza, bizonyos stratégiákat alkalmazva, és egy jól kiszámolt tőke alapján. Akik kisebb tőkével és nagyobb nyereséget vadásznak a megfelelő cikk a napi szelvény ahol szakértőink nagyobb és bátrabb szorzókat ajánlanak. A napi szelvényben lehet foci, de más sportesemények is. Mai meccsek- A nap mérkőzése részletesen van elemezve szakértőink által, akik a legjobb és legeselyesebb tippet adják az illető mérkőzésre. Elemezzük az illető csapatok formáját, a kezdőcsapatot és bármit ami fontos lehet a végeredmény eldöntéseben.

Online Fogadóirodák Listája 2020 Online Fogadóirodák Listája 2020 

Sportfogadó oldalak az https://ingyentippek.com/ weboldalon naponta megtudod a legfontosabb információkat a sport világából, legjobb ajánlatokat, úgy a foci világából, mint más sportágakbol tenisz, kosárlabda, kézilabda stb.  A már jól ismert szlogen “online mindig egyszerűbb” tökéletesen érvényes a sportfogadás esetén is, mivel az internetes fogadás rengeteg előnnyel jön. Otthonod kényelmében játszhatsz, vagy akár ha úton vagy, mivel az online irodák minden készülékről könnyen elérhetők, úgy speciális aplikaciokrol, mint egyszerűen a böngészőből is.