Foci tippek: SAINT-ETIENNE – DIJON FCO, Francia Kupa – 2019.01.23

Foci tippek – Saint-Etienne – Dijon – Francia Kupa – 2019.01.23

Jó megoldás lehet egy duplázó szelvényre a tippem, amelyet a St-Etienne – Dijon mérkőzésre készítettem és ami csak a végeredményen alapszik. Lennebb olvashatod az indoklását és néhány információt a szemben álló felekről.

Image result for Saint-Etienne VS Dijon   Image result for FCO Dijon

 Saint-Etienne

Utlsó mérkőzését a Lyon ellenében elveszítette, de az azelőtti 4-et megnyerte. Legutóbbi 9 mérkőzésén gólt szerzett és 4 alkalommal nem kapott találatot.
Az idei kupasorozatban az Olimpique Strasbourg együttesét búcsúztatta, 6-0-s végeredménnyel.

 Dijon

Utóbbi 6 mérkőzéséből csak egyet nyert meg, míg 4-et elveszített. A 4 vesztes mérkőzésen nem szerzett gólt sem és utóbbi 8 mérkőzésén legalább 1 találatot kapott.
A Francia Kupa idei kiírásában a Schiltigheim együttesét verte meg, 3-1 arányban.

Szorzók Saint-Etienne – Dijon

Tipp Saint-Etienne – Dijon

A Saint-Etienne az erősebb együttes, 14 hellyel előrébb találjuk ellenfelénél a Ligue 1-ben, mindemelett a hazai pálya előnye is mellette szól és biztosan a trófea elhódítása a célja, tehát arra számítok, hogy győzni fog. A „Zöldek” jó formában vannak, 5-ből 4 mérkőzést megnyertek, az egyetlen vereség a Lyon ellenében történt, amely együttes igazi erőt képvisel Franciaországban.
A Dijon gyenge formában van, utolsó 6 meccséből 4-et elveszített, így a hangulat nem a legjobb a csapatnál és a szezonban a fő céljuk inkább az élvonalban való bentmaradás mint a kupa.
Utolsó 4 direkt találkozójukból 3-at a Saint-Etienne megnyert, az egyik nemrégiben történt, 2018 december 22-én pontosan a Stade Geoffroy-Guichard-on, amikor 3-0 lett a végeredmény.

 Tipp: Saint-Etienne győzelemszorzó 1.46 az Winmasters   -en @  Fogadj most!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a Winmasters-nél 15.000 forint bónusszal!