Foci Tippek: RÖDINGHAUSEN – BAYERN MÜNCHEN, Német DFB Pokal – 2018.10.30

Foci tippek – Rödinghausen – Bayern München – német DFB Pokal – 2018.10.30

Osnabruck városa egy napig ünnepelni fog, hiszen ide látogat a bajnok Bayern München, a Német Kupa legjobb 16-ja között, hogy a helyiek kedvencével, a Rodinghausen-el mérje össze erejét. A bajorok számára egy edzőmérkőzésnek számít a párharc, de a hazai gárda több játékosának is pályafutásuk legfontosabb meccse lesz. A vendégeg győzelmére tippelek és arra, hogy nem születik 5 gólnál több.

Image result for Rödinghausen – Bayern Münche  Image result for Rödinghausen – Bayern Münche

Image result for Rödinghausen  sv Rödinghausen
A német 4. Ligában játszik, a Regionalliga Vest-ben. A tabella 5-ik helyét foglalják el 24 ponttal 15 forduló után. Már sikerült egy jelentős eredményt elérniük a kupasorozatban, hiszen túl jutottak a Dinamo Dresda csapatán, amely a Bundesliga 2-ben szerepel. Minden bizonnyal mindent meg fognak tenni, hogy felnőjenek ellenfelük szintjére, de legalábbis minimalizálják a kapott gólok számát. Arra számít, hogy a Bayern túl nagy könnyedséggel veszi a hasonló mérkőzéseit, hiszen az első fordulóban a bajorok mindössze 1 – 0 arányban tudtak győzni, szintén egy ismeretlen csapattal szemben.

 Bayern München
Visszatérni látszik jó formája, miután egy hullámvölgyön ment keresztül mind a bajnokságban, mind pedig a Bajnokok Ligájában. 3 győzelem után érkeznek a mai találkozóra, de meg kell jegyezni, hogy a játékuk még mindig hagy kívánnivalót maga után. 3 fronton is játékban van, a hazai bajnokságban, a kupában és a BL-ben, mindhárom sorozatot meg szeretné nyerni. Heti 2 meccset játszik, a fáradtság kezd halmozódni, ezért a Rodinghausen ellen nem fogja erőltetni, a cél a sorozat következő fordulójába jutás. A kupasorozat első mérkőzésén a Drochtersen/Assel ellenében a standard kezdő 11-el lépett pályára, megis a végeredmény csupán 1 – 0 lett.

Szorzók Rodinghausen – Bayern München

Tippek Rodinghausen – Bayern München
A házigazdák számára igazi megtiszteltetés az esti mérkőzés és ha csupán 2-3 góllal kapnának ki, az már sikernek számítana. A Bayern hét végén a bajnokságban játszik, míg jövő hét közepén a Bajnokok Ligájában lép pályára, ahol a nyolcaddöntőbe jutása kérdéses. Ebből kiindulva, úgy gondolom, hogy Niko Kovac csapat nem fogja erőltetni az esti kupamérkőzést, még úgy sem, hogy a legnagyobb sztárok közül jónéhany játszani fog. A Drochtersen/Assel-el vívott mérkőzésen is az egyetlen gólt a 81. Percben szerezték.

Tipp Rodinghausen – Bayern München
 Bayern győzelem és kevesebb mint 5.5 rúgott gól. @ Szorzó 1.45  az UNIBET

 

Powered by Live Score & Live Score App