Foci Tippek: RED STAR Belgrad – RB Salzburg. Pokoli hangulat Belgrádban. 

Red Star Belgrad – RB Salzburg. Pokoli hangulat Belgrádban. 

A mai keddi napon, az UEFA Bajnokok Ligája a csomortmérkőzések előtti utolsó felvonását láthatjuk, ahol nem kevesebb mint 12 csapat harcol Európa legjobbjai közé kerülni. Az egyik ilyen párbaj a Red Star Belgrad – RB Salzburg találkozó, mely 21:00 órától kezdődik a Stadio Rakjo Mitic-ben.  A szorzók megoszlanak a két csapat között, de a szakértők többsége az osztrákokra fogad az oda-visszavágón. 

    

 Red Star Belgrad, a mai házigazda, második eséllyel indul ami a továbbjutást illeti, mivel kerete gyengébb mint a mai ellenfélé. A szerbek első áldozata a Spartaks volt, akinek nem jött össze a lehetetlen, és kiesett egy olyan oda-visszavágó után, ahol a Red Star sokat nem tett le az asztalra. A legnehezebb továbbjutás talán a szlovák Trnava elleni meccseken volt, amit a szakértők a legkönyebbnek ítéltek meg, a szerb csapatnak mégis gondot okozott a BL play-off-jába való jutás. A Red Star saját pályán 1-1-re leikszelt, amjd Szlovákiában megismételte ezt az eredményt, és a hosszabbításokban tapasztalatuknak köszönhetően, a szerbek jutottak tovább. 

 RB Salzburg, a mai vendégcsapat, egyértelműen favorit a győzelemre és a továbbjutásra, a kérdés csak az, mennyi lesz az eredmény. A német Rose által vezetett csapat készen áll legalább akkora dolgokat elérni, mint a tavalyi európai idényben, amikor az elődöntőkig jutott, ahonnan a Marseille ejtette ki. A kezdés a macedónok ellen kiváló volt, akiket 3-0-ra vertek, majd a visszavágón, pihentetve pár alapjátékost, szintén nyertek 0-1-re. A bajnokság első négy mérkőzése után a Salzburgnak maximális pontszáma van, 3-1-re verték a LASK Linz csapatát,0 -2-re a Mattersburg-ot, 2-0-ra az Ausztria Viena-t, és szintén 2-0-ra a Hartberg-et. Egyetlen problémájuk az első 11 játékos összeállítása, mivel nagyon sok a kérdéses játékos, de a német Rose megvan győződve, hogy végül megtalálják a jó megoldást a szerbek ellen. 

A Salzburg számára a legfélelmetesebb ellenfél talán nem maga a szerb csapat, mintsem a szurkolók ls a belgrádi stadion hangulata, mely egy vulkánra fog hasonlítani a játék pillanatában, de a favoritoknak ez az oda-visszavágó után esélyük van a BL csoportjaiba lépni, ami egy fantasztikus teljesítmény lenne, elég nehéz lesz viszont elérni. Az osztrákoknak kedzvező eredményre tippelek, és amennyiben a Red Star nem fog tudni jól elhelyezkedni a védekezésben, akkor az osztrákok talán dupla győzelmet is arathatnak. 

Tippek Red Star Belgrad – RB Salzburg

  A vendégek megnyernek egy félidőt – Szorzó 1.61 a Campo Bet -en

  A vendégek minimum 2 gólt szereznek – Szorzó 2.35 a Campo Bet  -en