Foci Tippek: RED BULL SALZBURG – OLYMPIQUE MARSEILLE, EurÓpa Liga este 21:05 órától

SALZBURG VERETLEN HAZAI PÁLYÁN 38 MÉRKŐZÉS ÓTA


Csütörtök este 21:05 órától a Salzburg fogadja a Marseille látogatását az Európa Liga elődöntőinek visszavágóján, a párbaj 2-0-ról indul a franciák javára.

Salzburg-nak nehéz feladata lesz ma este, viszont ugyanígy volt ez a negyeddöntőkben is, amikor sikerült a lazio otthonában elnszenvedett 2-4 után hazai pályán 4-1-re győznie és továbbkjutnia. Másrészt, a “bikák” elismertek a hazai pályán való jó szerepléseikről, az utolsó 10 hazai pályás Európa Liga meccsen sikerült megtartaniuk veretlenségüket, ami nem meglepő senki számára. Az egyik ilyen győzelmüket a csoportmérkőzések során szerezték, amikor 1-0-ra legyőzték a Marseille-t, ez egyike volt annak a 38 meccsnek, amit Ausztria bajnoka hazai pályán játszott és nem veszített el.

Salzburg: Walke – Lainer; Ramalho; Caleta-Car; Ulmer; Berisha; Semmassekou; Haidara – Schlager – Hee Chan – Dabbur

Marseille újból megmutatta házigazdai fölényét, sikerült megszereznie két gólos előnyét az odavágón, N’Jie és Thauvin góljainak köszönhetően. Rudi Garcia tisztában van az ausztriai meccs fontosságával, szinte ugyanazzal a kerettel játszodta a bajnokságbeli meccsüket is az Amiens ellen, de úgy tűnik ez nem volt elég, mivel a végeredmény csak 1-1 lett. Ugyanakkor az Olimpic Marseille útja az Európa Ligás kiszállások során hagy kívánnivalót maga után, a francia együttes egy győzelmet, három döntetlent és négy vereséget jegyzett.

Marseille: Pele – Sarr; Rami; Gustavo; Amavi – Lopez; Sanson – Thauvin; Payet; Ocampos – Mitroglou

A ma találkozón egy döntetlen nem sokat ér, így már csak az marad, hogy kielemezzük az OM esélyeit a Saélzburg pályáján, ahol az osztrákok 38 meccs óta nem veszítettek. Mindent összevetve, mivel nincs középút, úgy gondolom mindkét csapt erőltetni fogja kicsit a játékot, és legalább 3 találat lesz a mérkőzés végéig.

Salzburg – Marseille tipp: több mint 2,5 gólSzorzó 1.72 az UNIBET-en
Salzburg – Marseille nagy szorzós tipp: több mint 3,5 gólSzorzó 2.85 az UNIBET-en

Powered by Live Score & Live Score App