Foci Tippek: REAL VALLADOLID – LEVANTE, La Liga – 2018.09.27.

Foci tippek – Real Valladolid – Levante – La Liga – 2018.09.27.

Csütörtök este, 20:00 órától az “Estadio José Zorrilla” ad otthont a Real Valladolid -Levante bajnokinak, ahol elvárt, hogy a vendégek minimum egy ponttal távozzanak.

     

 Real Valladolid

A Real Valladolid picivel esélyesebb ezen az összecsapáson a fogadóirodák szerint, a hazai pálya előnye és a szurkolók miatt, akik fontos szerepet játszhatnak.
A“fehér-lilák” gyengén kezdték a szezont ami jól látszik, mivel jelenleg az utolsó előttiek a bajnokságban. 5 forduló után nyeretlenek, mindössze 3 pontot gyűjtöttek.
Sergio González csapata eddig 3 idegenbeli döntetlenre volt képes a Girona, Getafe és a Celta Vigo ellen. Kikaptak hazai pályán a Barcelonától és a Deportivo Alavestől.
Ezeken az összecsapáson a jelenlegi házigazda csak 3 gólt rúgott, míg 5 kapott.
Lehetséges kezdő: Masip – Nacho, Calero, Olivas, Moyano – Alcaraz, Michel – Suarez, Plano, Suarez – Unal

     

 Levante

Másik felől, a Levante kicsit erősebb csapat több tapasztalattal, de mégis ők kapják a nagyobb szorzót a fogadó irodáknál, mivel idegenben lépnek pályára.
A “Békáknak” kicsivel jobban kijött a lépés mint ellenfelüknek, jelenleg a 16.ik helyen vannak 1 pont különbséggel.
Az öt forduló alatt, Paco López csapata nyerni tudott a Real Betis ellen, remizett a Valenciával, míg 3-szor kikapott, a Celta, az Espanyol és a Sevilla ellen. Ezeken a találkozókon 8 gólt rúgtak és kaptak 11-et.
Lehetséges kezdő: Olazabal – Tono, Rodriguez, Postigo, Lopez – Bardhi, Campana, Vukcevic, Morales – Marti, Mayoral

Tippek: Real Valladolid – Levante

A Levante egy fokkal jobb csapat, amely különbség megmutatkozik a jelenlegi tabella állásán is.A Real Valladolid még az első sikerért hajt a La Ligában, amit nem hiszem, hogy egy hamar megszerez, megítélve a jelenlegi játékát.
Ezért arra érdemes fogadni, hogy a Levante egy pozítiv eredményt tud elérni, ráadásul a Betano fogadóiroda jó szorzót ad erre a végkimenetelre.
Tipp: Real Valladolid – Levante
  Tipp: X2Szorzó   1.75  a MALINA SPORTS   -en

 

Powered by Live Score & Live Score App