Foci tippek: Real VALLADOLID – GETAFE Cf. , spanyol Copa del Rey – 2019.01.15

Foci tippek – Valladolid – Getafe – spanyol Copa del Rey – 2019.01.15

A Valladolid a Getafe egyuttesét fogadja a spanyol Királykupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. Az összecsapásra az Estadio Municipal Jose Zorrilla-n kerül sor, este 19:00 órai kezdettel. Az odavágon a Getafe tudott győzni 1-0-ra, a gólt a hosszabítás második percében szerezték.

Related image   Image result for Valladolid – Getafe

 Valladolid
Még mindig jó esélye van a továbbjutásra, annak ellenére, hogy az első mérkőzésen döntetlent is játszhatott volna. Jelen formája alapján azonban kicsi a valószínűsége a győzelmének, hiszen előző 5 mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni. 4 utóbbi hazai mérkőzéséből 3-at elveszített és az előző 3 hónapban csupán egy meccset nyert hazai közönség előtt. Utóbbi 8 meccséből 6 úgy végződött, hogy mindkét kapuban gól született.
Luismi még mindig nem játszhat, Cotan pedig kérdéses.

   

 Getafe
Első helyről vághat neki ennek a mérkőzésnek, a fogadóirodák őt tartják valamivel esélyesebbnek a visszavágóra. Jó formában van, a bajnokságban az előző fordulóban pont a Valladolidot győzte le idegenben. A La Liga 6-ik helyén áll, mindössze 5 pontra a Bajnokok Ligáját érő 4. helytől. Idegenben nagyon veszélyes, az idei szezonban csak a Real Madrid tudta legyőzni.

Szorzók Valladolid – Getafe

Tipp Valladolid – Getafe
Véleményem szerint a Valladolid erőssége a védekezésében rejlik, a hazai csapat nagyon jól teljesít ezen a téren az idei szezonban.
A vendég együttes, miután az első fordulóban megszerezte a győzelmet, biztosan védekező játékkal fog felállni és nagyon jól fogja tartani magát saját térfelén, így nem számíthatunk látványos párharcra.
Ne felejtsük el, hogy az odavágó is unalmas volt, az egyetlen gól a 90. Perc után született. Arra számítok, hogy maximum 2 gólt láthatunk az egész mérkőzésen.

 Tipp: kevesebb mint 2.5 rúgott gól @ szorzó 1.50 a MalinaSPORTS  -nál  @ Tedd meg a tippem ITT!

Katt IDE és tedd meg a MalinaSPORTS tippet egy 50.000 forint értékű bónusszal!