Foci Tippek: REAL VALLADOLID – FC. BARCELONA. Egy újabb Messi&Co szólóest.

Real Valladolid – Barcelona. Egy újabb Messi&Co szólóest.

Estadio Jose Zorrilla ad ma otthont a Primera Division talán legfontosabb szombati mérkőzésének. Ennek főszereplői a Valladolid és a Barcelona, a párbaj 22:15 órától keződik, és két teljesen különböző csapatot sorakoztat fel, ettől függetlenül látványos mérkőzésnek ígérkezik.

Valladolid  barcelona

 Real Valladolid a szezon egyik legfontosabb vizsgája előtt áll: az FC Barcelona elleni meccsről van szó. A 41 éves Sergio edzőnek sikerült csapatát a Primera Division-ban juttatni és készen áll újra a spanyol foci első osztályában bizonyítani. Az új idényt a Girona otthonában indították, ahol 0-0-ra leikszeltek. Ivi, Keko és Daniele Verde elfogadták, hogy a Real Valladolid mezét öltsék magukra, annak ellenére, hogy úgy gondolják, ennél értékesebb csapatnál lenne a helyük, itt teljes mértékben kifejezhetik önmagukat, ami mindenképp jót jelent az újonc csapatnak, hiszen 3 olyan játékossal gazdagodtak, akik mindenképp egy pluszot fognak jelenteni a pályán.

    

 Az FC Barcelona azzal a gondolattal száll ki a Valladolid-i stadionba, hogy egy újabb sikert kikpipálhasson az új idényben. Az idény első igazán fontos meccsén, a spanyol Superkupáért vívott találkozón a katalánok nem játszodtak rosszul a Sevilla ellen, de itt-ott voltak hiányosságok ami a támadást illeti, végül, némi szerencsének is köszönhetően, ők nyertek. A spanyol bajnokság a múlt héten kezdődőtt, ahol a katalánok saját pályán legyőzték az Alaves csapatát. Az új szerzemények listája elég rövid, csak Malcom érkezett a Bordeaux-tól, Lenglet a Sevilla-tól és Arthuro a Gremio-tól, akikért a klub összesen 100 millió eurót fizetett.

Viszonylag könnyű meccs előtt állnak a katalánok, akik különösebben nem izgulnak a mai kiszállás előtt, mivel nem hiába lettek bajnokok. Az FC Barcelona készen áll újra meghódítani a spanyol bajnoki címet. Addig is a katalánoknak kedvező eredményre tippelek, akik szerintem nagy gólkülönbséggel nyernek a Valladolid otthonában.

Tippek Real Valladolid – Barcelona

 Tipp: 2/2 (Barcelona nyeri a félidőt/Barcelona nyeri a meccset) – Szorzó 1.52  a Casinia Bet   -en

 Tipp: A vendégcsapat több mint 2,5 gólt szerez – Szorzó 1.70  a Casinia Bet   -en