Foci Tippek: REAL SOCIEDAD – GIRONA, Spanyolország La Liga – 2018.10.22.

Tippek – Real Sociedad – Girona – Spanyolország La Liga – 2018.10.22.

Real Sociedad reméli, hogy folytathathja a pozitív eredmények sorozatát, miután óriási győzelmet arattak a rivális Athletic Bilbao otthonában, ahol 3-1-re nyertek. Hétfőn 21:00 órától a Real Sociedad zárja a La Liga 9. fordulóját, mikor is a Girona-t fogadja az Estadio Municipal de Anoeta-n.

   

 Real Sociedad –   Girona
A baszkok teljesítménye inagdozó volt az idénykezdés óta, hosszú út áll előttük, amíg egy stabil és szilérd csapatot össze tudnak kovácsolni, aki esetleg európai kupákban is tudna szerepelni. Egy esetleges győzelem 2 egymás utáni győzelemhez vezetné őket, és hamarabb elfeledtetné a csalódást okozó idénykezdést.

A Girona-nak nincs olyan összeszokott csapata mint az elmúlt idényben. Zsinórban 4 olyan meccset jegyeztek, ahol nem nyertek, illetve egy vereséget mikor is 2-3-ra kikaptak az Eibár-tól, saját szurkolói előtt az előző fordulóban.

A két csapat egymás elleni meccsei nagyrésze döntetlennel végződött. A 6 találkozó során ez 3 alkalommal fordult elő. A Sociedad 2 győzelmet jegyzett, míg a Girona egy alkalommal győzőtt. A baszk csapat idén ápriliban az Anoeta-n 5-0-ra nyert.

Szorzók Real Sociedad – Girona

Tippek Real Sociedad – Girona

Stuani két gólt szerzett az Eibar elleni meccsen, de csapattársai megengedték az ellenfélnek, hogy 3 gólt rúgjanak , és nem kizárt, hogy ez ma is meg fog történni, mivel a Real Sociedad támadóvonala sokkal erősebb mint az Eibaré. Ezenkívül, ne felejtsük el, hogy a Sociedad sínen van a baszk derbin jegyzett győzelem után.

Másrészt, a Girona veretlen az idei kiszállásai során, annak ellenére, hogy nehéz ellenfelek otthonában is játszott már, mint a Villarreal vagy Barcelona. Az én tippem az, hogy mindkét csapat gólt szerez, az Unibet 1.86-os szorzója pedig kiváló erre a tippre!

Tipp Real Sociedad – Girona
 Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ szorzó  1.83 a UNIBET    -en.

Regisztrálj és fogadi itt!

 

Powered by Live Score & Live Score App