Foci Tippek: Real SOCIEDAD – ALAVES, spanyol La Liga – 2018.12.21

Foci tippek – Real Sociedad – Alaves – spanyol La Liga – 2018.12.21

A Real Sociedad valamivel esélyesebb az Alavesnél, én egy összevont fogadást ajánlok, 1.55-ös szorzóval. A mérkőzést pénteken 21:00 órától játszák.

Related image  Related image

 Real Sociedad
Nagyon gyengén teljesít ebben a szezonban, a 15. helyen találjuk. Utolsó 3 bajnoki mérkőzését elveszítette, így a jelen formája sem mondható jónak. Annak ellenére, hogy a múltban igazi erőt képviselt hazai pályán, idén mindössze egy mérkőzést tudott megnyerni saját közönsége előtt. A támadása felismerhetetlen, hazai pályán átlagosan kevesebb mint 1 gólt szerez.
A kerettel gondok vannak: Raul Navas, David Concha, Merquelanz, Gorosabel, Zaldua és Kevin hiányozni fognak.

    

 Alaves
Sokkal jobban áll a bajnokságban ellenfelénél, a 6. helyen találjuk. Ennek ellenére, jelenlegi formája gyenge, 5 mérkőzés óta nem tudott sikert aratni sorozattól függetlenül. Utóbbi 5 idegenbeli mérkőzéséből 4-et elveszített, gyengén teljesít idegenben. Az idei szezonban a védekezés a gyenge pontja.
Ely és Brasanac a hiányzók a vendégek táborából.

Szorzók Real Sociedad – Alaves

Tipp Real Sociedad – Alaves
Nem hiszem, hogy a hazai együttes veszíteni fog, legfőként azért, mert a vendégek nagyon gyengén teljesítenek mostanában, 5 forduló óta nem tudtak nyerni. Mi több, az Alaves utolsó 5 idegenbeli mérkőzéséből 4-et elveszített, nem néz jól ki idegenben. Ezen kívül nem hinném, hogy 3 gólnál több szülessen, hiszen egyik csapat támadójátéka sem a leggyümölcsözőbb. Az Alaves védelme nem olyan rossz, ezért sokáig késleltetheti ellenfelét a gólszerzésben. Az Alaves utóbbi 13 mérkőzéséből egy sem végződött 4 vagy több rúgott góllal.
   Tipp: 1X és kevesebb mint 3.5 rúgott gól @ szorzó 1.45 a CasiniBET  -nél  @ Fogadj most!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CasiniaBET-nél 50.000 forint bónusszal!

 

Powered by Live Score & Live Score App