Foci Tippek: REAL MADRID – GETAFE. Isco&Co újabb kaland elején a La Liga-ban.

Real Madrid – Getafe. Isco&Co újabb kaland elején a La Liga-ban.

Ezen a hétvégén rajtol egy újabb bajnokság, ezúttal Spanyolország nyitja meg kapuit, és nem kevesebb mint 3 mérkőzést sorakoztat fel, ahol látványosságból nem lesz hiány. Az egyik ilyen találkozó a Real Madrid – Getafe mérkőzés, mely 22:15 órakor kezdődik a Santiago Bernabeu stadionban, ez is fogja zárni a mai spanyol meccsek sorozatát. Isco&Co készen állnak bebizonyítani, hogy a portugál Ronaldo hiánya nem fog gondot okozni ebben az idényben, és megfogják nyerni ezt a találkozót.

real madrid    getafe

 Real Madrid készen áll a bajnokság első mérkőzésére, melyet szeretne meg is nyerni. A madridiak elég fontos változásokon estek át a nyáron a VB lejártával. A klub elnöke, Florentino Perez, nem maradt karba tett kézzel Zinedine Zidane szerződésének megszűnése után, és elhozta a klubhoz a volt spanyol válogatott edzőt, Julen Lopetegui, hogy a Realt a bajnokok sorában tartsa. Lopetegui fontos eredményeket ért el az eddigi csapatainál, ez a lépés karierrje legnagyobb lépésének ígérkezik és készen áll minél több bajnoki címet megnyerni a Los Blancos csapatával. Vinicius Junior, Thibaut Courtouis vagy Odriozola a legfontosabb új szerzeményei a klubnak. Az utóbbi évek legnagyobb és legfontosabb távozása a Cristiano Ronaldo-é, aki a Juventus-hoz igazolt, a portugál játékos 9 év után búcsúzott a klubtól, ez idő alatt megdöntötte az összes lehetséges rekordot. A többi játékos készen áll tovább harcolni, főleg, hogy az egységesség továbbra is megmarad, és ezt a fehérek ki is fogják maximálisan használni. Nemrégiben, a madridiak elveszítették Spanyolország Szuperkupáját, a városi riválisuktól, az Atletico Madrid-tól kaptak ki 2-4-re, de reménykednek benne, hogy a ma esti mérkőzés számukra pozitív eredménnyel zárul majd.

     

 Getafe, a mai vendégcsapat, is azzal a gondolattal megy a Santiago Bernabeu-re, hogy pozitív eredményt jegyezzen, de tisztában van vele, hogy nagyon nehéz dolga lesz, tekintve a két keret közti óriási különbséget. A Pepe Bordalas általa vezetett csapat az előző idényt a 8. helyen zárta, 3 pontra álltak az utolsó Európa Ligába vezető helytől. Getafe tisztában van vele, hogy ha jobban odafigyel a nálánál gyengébb vagy vele egyenrangú csapatokkal játszott meccsekre, jobb eséllyel végez majd egy előnyősebb helyen a bajnokság végén. Feszült nyaruk volt Pepenek és társainak, akik elég fontos változásokon estek át, körülbelül 13 új játékos érkezett a Getafe-hoz, hogy megerősítsék a csapat játékát az új idényben. Ignasi Miquel és Maksimovic a legfontosabb szerzemények a kékek táborában.

Látványos meccsnek ígérkezik a mai találkozó, ahol Lopetegui Realja favorit a győzelemre. Hiszek a Real győzelmében, ami remélhetőleg nagy gólkülönséggel történik majd meg, főleg, hogy bosszút kell állniuk a múlt héten elveszített Szuperkupa miatt.

Tippek Real Madrid – Getafe

  1/1 (Real Madrid megnyeri az első félidőt/ Real Madrid megnyeri a meccset) – Szorzó 1.56 a CasiniaBet   -en

 H1 -2,5 (Real Madrid minimum 2,5 gólkülönbséggel megnyeri a meccset) – Szorzó 2.48 a CasiniaBet   -en