Foci Tippek: REAL MADRID – CELTA VIGO, La Liga 37, Szombat este 20:45 órától a “Santiago Bernabeu” ad

Real Madrid – Celta Vigo: a madridiak a BL döntőre fókuszálnak


Szombat este 20:45 órától a “Santiago Bernabeu” ad otthont a Real Madrid és Celta Vigo közti párbajnak, a La Liga 37. fordulójának keretén belül.

       

Real Madrid-nak már nincs miért harcolnia a La Liga-ban, szinte biztos, hogy harmadik helyen fog végezni, viszont a fő célja, megnyeri a Bajnokok Ligáját. Az a gondola rányomta bélyegét az utolsó mérkőzésükre is, ahol a hét közepén 2-3-ra kikaptak a Sevilla otthonában, Mayoral és Sergio Ramos szerezték a gólokat. Nagy valószínűséggel az alapjátékosok most is pihenni fognak, de még így is a Real több mint négy hónapja nem kapott ki hazai pályán a La Liga-ban. Mi több, támadás szempontjából nagyon jól állt, azóta minden mérkőzésen gólt szerzett.

Real Madrid: Navas – Nacho; Varane; Ramos; Marcelo – Kroos; Casemiro; Modric – Isco – Mayoral; Bale

Első nézésre úgy tűnhet, hogy a Celta Vigo könnyű ellenfél, ez pedig a gyenge formájáért amit jelenleg mutat. Az előző fordulóban nem tudta kihasználni a hazai pálya adta előnyőket, így 1-1-re leikszelt a Deportivo La Coruna-val, ez volt zsinórban az ötödik meccs, ahol nem nyert. Ugyanakkor ezekkel a gyenge eredményekkel együtt jár az Európa Ligából való kiesés is, legalábbis matematikai szempontból, mivel jelenleg a 12. helyen áll 46 ponttal, de gólaránya csak +3.

Celta Vigo: Alvarez – Mallo; Cabral; Gomez; Jonny – Wass; Sanchez; Lobotka; Sisto – Aspas; Gomez

FOGAD MOST                                                         OLVASD EL AZ ELEMZÉST

UNIBET                                                                             UNIBET

A leginkább problémát okozó meccsek a Celta Vigo számára a kiszállások során voltak, ahol egyetlen pontot szereztek az utolsó 7 ilyen meccs során, és minden alkalommal gólt kaptak. Mindezek ellenére a körülmények kedvezőek, hisz a Real-nak sokkal fontosabb most a BL döntő, így arra tippelek, hogy a támadások megmutatkoznak majd a tabellán mindkét oldal részéről, így történt ez az utolsó 8 egymás elleni találkozó során is.

Real Madrid – Celta Vigo tippek

 Mindkét csapat gólt szerezSzorzó 1.43 

  több mint 4,5 gólSzorzó 2.48       

 

Tags: unibet, tippmix tuti, tippek tippmix, tuti tippek,Tippmix, szerencsejáték tippmix, szerencsejáték tippmix, online szerencsejáték, strategiak, Sportfogadás, sportfoado bonuszok, online szerencsejáték,Online sportfogadás, online sportfogadasi bonuszok, legnagyobb sportfogadasi bonuszok legnagyobb, sportfogadasi bonuszok, legjobb sportfogadasi bonusz legjobb sportfogadasi bonusz, Bónusz, bónuszok, bónuszt kapini, fibonacci sorozat, foci, foci tippek, fogadás, fogadási, fogadóirodák, legjobbjának legjobbján, Real Madrid, Celta Vigo