Foci tippek: Real BETIS – Fc. VALENCIA, spanyol Copa del Rey – 2019.02.07

Foci tippek – Betis – Valencia – spanyol Copa del Rey – 2019.02.07

ponturi pariuri betis vs valencia - spania copa del rey - 07 februarie 2019 - 1

Miután az utolsó bajnoki fordulóban hatalmas győzelmet aratott hazai pályán a Betis az Atletico ellen, most a Valencia látogatását fogadja. Csütörtökön 21:00 órától az Estadio Benito Villamarin-on kerül sor az első mérkőzésre a kupa elődöntőjében.

1. TV csatornák és fogadóirodák, amelyek közvetítik a Betis – Valencia mérkőzést

MalinaSports.hu

2. Utolsó információk a Betis – Valencia meccs előtt

 2.1 Betis

A La Liga 6. helyén áll, 4 pontra a BL csoportkört érő helyezéstől. A hangulat kiváló a csapatnál, miután legyőzte az Atletico-t. Inkább a hazai mérkőzéseire fektet hangsúlyt. A Copa del Rey-ben játszott utolsó 4 mérkőzése mind döntetlen volt.
Tello továbbra sem játszodhat. Akárcsak Carvalho, Bartra játéka is kérdéses erre a mérkőzésre.

   

 2.2 Valencia

8. helyen áll a bajnokságban, 30 pontja van. Az utolsó fordulóban 2-2-t jatszott a Camp Nou-ban. A bajnokság utolsó 4 fordulójában 2 győzelmet és 2 döntetlent ért el. Utóbbi 8 meccsén gólt kapott. A kupa elődöntőjébe nehézségek árán jutott el, 2 alkalommal is a döntő mérkőzés hosszabbításában szerzett gólt. A Copa del Rey idei kiírásában 3 alkalommal játszott idegenben, mindig kapott gólt.
Mouctar Diakhaby fel van függesztve erre a mérkőzésre. Gaya és Guedes továbbra is kérdéses.

3. Betis – Valencia valószínű kezdők

Betis (3-5-2) – Lopez – Mandi, Feddal, Sidnei – Barragan, Canales, Kaptoum, Guardado, Guerrero – Joaquin, Leon.
Valencia (4-4-2) – Neto – Piccini, Garay, Gabriel, Latorre – Wass, Parejo, Coquelin, Cheryshev – Rodrigo, Mina.

4. Információk az utolsó egymás elleni mérkőzésekről

Összesen 35 alkalommal találkoztak. A Copa del Rey-ben csak egyszer kerültek szembe (2007-2008). akkor a Valencia nyert, 4-2-es összesítéssel. Az utolsó mérkőzést a Betis otthonában a vendégek nyerték (3-6). Rodrigo uz utóbbi 3 egymás elleni mérkőzésből 2 alkalommal is gólt szerzett.

5. Statisztikákon alapuló tippek Betis – Valencia

12 utóbbi hazai mérkőzéséből 11 alkalommal veretlen a Betis. 1.75 a DNB (nincs fogadás döntetlenre) szorzója. Fogadj most!
Rodrigo 3 alkalomból 2-szer gólt szerzett az egymás elleni mérkőzéseken. 3.85 a szorzója a Rodrigo gólnak. Fogadj most!
Az utolsó egymás elleni mérkőzésen 9 gól született. 2.35 a szorzója, hogy mindkét csapat betalál és összes gólok száma több mint 2.5. Fogadj most!
Az utolsó 4 mérkőzésen a Betis nem szerzett gólt az első félidőben. 1.70 a Betis első félidőben kevesebb mint 0.5 gólnak. Fogadj most!

6. Szorzók Betis – Valencia

A hazai együttes az esélyesebb, 2.50 a szorzója győzelmének. A vendég együttes győzelmének 2.90 a szorzója, míg a döntetlennek 3.40.
A Betis otthonában az utolsó egymás elleni mérkőzés 9 találattal zárult. A Betano az összesen több mint 7 gólra 14.75-ös szorzót ajánl. A legjobb szorzója Lorenzo (Loren) Moron-nak van a gólszerzésre. 2.40, hogy gólt szerez.

7. Az ingyentippek.com által ajánlott tippek a Betis – Valencia mérkőzésre

7.1 Betis – Valencia tipp érvelés
Mivel ez az első mérkőzés az elődöntőben, jó eséllyel zárt meccset látunk majd. A Betis utolsó 2 hazai mérkőzése a kupában döntetlennel végződött. A Valencia 3 idegenbeli mérkőzése a kupában döntetlen volt az első félidő végén. A bajnokságban a Valenciának van a legtöbb egálja (12). az utolsó 5 mérkőzéséből 4-szer a Betis több gólt szerzett a második félidőben, mint az elsőben.
7.2 Betis – Valencia – fő tipp
Valencia több mint 3.5 szöglet @ 1.57. Fogadj ITT!
7.3 Betis – Valencia – másodlagos tipp
Valencia több mint 4.5 szöglet @ 2.17. Fogadj ITT!

8. Bónuszok és kedvezmények Betis – Valencia

50.000 forintig terjedő kezdő bónuszod van az első letétre. Szerezd meg ITT!