Foci Tippek: RB LEIPZIG – HOFFENHEIM, Bundesliga, ma 15:30 órától

ÉRDEKES PÁRBAJ A “RED BULL ARENA”-N


Ma 15:30 órától láthatjuk az RB Leipzig és Hoffenheim köti mérkőzést, melynek a “Red Bull Arena” ad otthont, és ahol arra számítunk, hogy a házigazdák megnyerjék a három pontot.
RB Leipzig favorit a mai találkozón a fogadóirodák szerint, igaz, ő az erősebb csapat, és ráadásul hazai pályán is játszik, ahol a szurkolók is fontos szerepet töltenek be. A “Vörös Bikák” elég jól boldogultak ebben az idényben, jelenleg az ötödik helyen állnak, 4 pont válassza el őket a BL-be vezető helyektől. Ralph Hasenhüttl gárdája az eddigi 30 forduló során 47 pontot szerzett, 13 győzelmet, 8 döntetlent és 9 vereséget jegyzett, ez idő alatt összesen 45 gólt rúgott és hárommal kevesebbet kapott. Jelenleg kicsit alábbhagytak a jó formával, kikaptak a Bayer Leverkusen és a Marseille csapataitól, illetve leikszeltek a Werder Bremen-el, ez idő alatt összesen 4 gólt rúgtak és nem kevesebb mint tízet kaptak.

• LEHETSÉGES KERET: Gulacsi – Bernardo, Konate, Orban, Klostermann – Forsberg, Keita, Demme, Lookman – Augustin, Werner

Hoffenheim a másik oldalon, outsider-ként indul a mai meccsen, ami nem lep meg senkit, mivel ellenfele erősebb és ellene szól az idegen pálya is. A mai vendégcsapat a hatodik helyen áll a német bajnokságban, csak egy pont hátrányuk van a mai ellenfelükhöz képest, és továbbra is van esélyük elcsípni egy BL-be vezető helyet. Az eddigi 30 forduló során 12 győzelmet, 1ö döntetlent és 8 vereséget jegyeztek, összesen 55 gólt szereztek, 42-öt kaptak. Hoffenheim ellenfelével ellentétben, most jó passyban van, 7 mérkőzés óta nem veszített, ebből négy alkalommal győzőtt.

• LEHETSÉGES KERET: Baumann – Hubner, Vogt, Akpoguma – Schulz, Demirbay, Grillitsch, Amiri, Kaderabek – Gnabry, Kramaric

RB Leipzig, annak ellenére, hogy gyengébb időszakot él meg, egy értékes csapat marad, akitól ma is egy jó játékot várunk, ezért arra tippelünk, hogy győzni fognak, számítva a szurkolók támogatására is.

RB Leipzig – Hoffenheim tipp: a házigazdák minimum egy félidőt megnyernekSzorzó 1.48 az UNIBET-en
RB Leipzig – Hoffenheim nagy szorzós tipp: a házigazdák nyernek Szorzó 2.08 az UNIBET-en