Foci tippek: Rayo VALLECANO – Celta VIGO, spanyol La Liga – 2019.01.11

Foci tippek – Rayo Vallecano – Celta Vigo – spanyol La Liga – 2019.01.11

A pénteki napi szelvényre (január 11) úgy döntöttem, hogy felteszek egy 1.75-es szorzóval rendelkező tippet is, amelyet a Rayo Vallecano – Celta Vigo mérkőzésre adnak. A két együttes 21:00 órakor kezdi a bajnokság 19. fordulóját.

Image result for Rayo Vallecano – Celta Vigo  Image result for fc Celta Vigo

 Rayo Vallecano
Az utolsó 2 fordulóban jól teljesített, legyőzte a Levante és a Valladolid együtteseit. Ennek ellenére a kiesőzónában találjuk, a 19. helyen. Egyre jpbban játszik hazai pályán, ahol utóbbi 5 mérkőzésén csak a Barcelona tudta legyőzni. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy 9 hazai mérkőzéséből 8 alkalommal mindkét kapuban gól született.
Elustondo az egyetlen hiányzó, a középpályás sérült.
Valószínű kezdő 11: Dimitrievski – Amat, Ba, Velazquez – Moreno, Comesana, Medran, Advincula – Trejo, De Tomas, Embarba.

    

 Celta Vigo
A bajnokság 14. helyén áll, 21 pontot szerzett eddig. A hét elején, hazai pályán, kikapott 1-2 arányban a Bilbaotól, így már két veresége van egymás után, hiszen azelőtt a Barcelona győzte le. Idegenben elég gyengén teljesít, főleg a védelemmel vannak gondjai, utolsó 5 mérkőzésén minimum 2 találatot kapott. Támadójátéka azonban kiemelkedő, meccsenkénti gólátlaga 1.5 feletti.
Aspas és Costas sérültek, Mazan játéka bizonytalan szintén orvosi problémák miatt.
Valószínű kezdő 11: Blanco – Junca, Cabral, Araujo, Mallo – Lobotka, Yokuslu – Boufal, Beltran, Brais – Maxi Gomez.

Szorzó Rayo Vallecano – Celta Vigo

Tipp Rayo Vallecano – Celta Vigo
Ahogy azt már említettem, a Rayo hazai mérkőzései nagyon látványosan, 9-ből 8-szor mindkét kapuban gól született. A hazai együttes nagyon bátor támadójátékot képvisel saját közönsége előtt, valószínű, hogy most is többet fog kockáztatni, hiszen egy olyan ellebféllel játszik, aki 18 mérkőzésen 28 gólt kapott. A Celta összes szezonbeli idegenben játszott mérkőzésén gólt kapott, a csapat nagyobb hangsúlyt fektet a támadásra.
Az a véleményem, hogy jó meccset fogunk látni, sok ellentámadással és mindkét fél gólt fog szerezni.

  Tipp: mindkét együttes gólt szerezszorzó 1.75  a CasiniBET -nél @ Tedd meg a tippem ITT!

KATTINTS IDE és tedd meg a tippem a CasiniaBET-nél 50.000 forint bónusszal!