Foci Tippek: RAPID WIEN – SPARTAK MOSCOW, Uefa Európa Liga – 2018.09.20

Tippek – Rapid Wien – Spartak Moscow – Európa Liga – 2018.09.20

Az Európa Liga első csoportmérkőzései között találjuk a Rapid Viena – Spartak Moscow találkozót is. A mérkőzés csütörtök este lesz 18:55 órától az osztrákok otthonában.

  

 Rapid Wien  –  Spartak Moscow

A Rapid Viena a Spartak Moscow-ot fogadja a G csoport egyik fontos találkozóján, tekintve, hogy a két csapat még a Rangers és a Villareal-al is nagy harcban állnak a csoport első két helyének elfoglalásáért. A saját bajnokságaiban viszont egyik csapat sem indított valami jól.

Az osztrákok lecsúsztak a 7. helyre, miután az utóbbi 2 fordulóban összesen egz pontot szereztek. Az utóbbi 3 hivatalos meccsükön 2 vereséget és egy döntetlent jegyeztek, az utolsó két meccsen pedig összesen egy gólt rúgtak.

A másik oldalon, a vendégcsapat egy megalázó vereséget jegyzett saját pályán, mikor 1-2-re kikaptak az Akhmat Grozny-tól a múlt hétvégén. Most 5 ponttal vannak lemaradva az éllovas Zenit St. Petersburg-tól, Massimo Carrera pedig megpróbálja motiválni csapatát, hogy megszerezzék első győzelmüket az EL csoportban.

A csütörtöki találkozó lesz egyben az első egymás elleni meccsük is. 2011-ben találkoztak egyszer, de az baratságos jellegű meccs volt. Akkor a Rapid Viena nyert 1-0-ra.

Szorzók Rapid Wien – Spartak Moscow

Tippek Rapid Wien – Spartak Moscow

A Rapid Viena a tavaly lecsúszott az Európa Liga tornáról, de a bajnokságban elért jobb helyezésnek köszönhetően idén helyet kaptak a csoportokban. Az osztrákok kiejtették a Slovan és FCSB csapatait, ez pedig nagyrészt a saját pályán mutatott jó teljesítménynek köszönehtő, ahol 4 gól rúgtak a Slovan-nak és 3-at az FCSB-nek.

A Rapid általában jól játszik saját pályán ezen a tornán, zsinórban 9 olyan meccse volt a csoportmérkőzések során, amikor nem kapott ki.
A Spartak katasztrófálisan teljesített a Bajnokok Ligája csoportjaiban az előző idényben, az utolsó meccsén 7-0-ra kapott ki az Anfield Road-on. Most, annak ellenére, hogy a bajnokságban csak 3 gólt kaptak, az európai mérkőzéseken nem tudnak elég szilárdan teljesíteni.
Tekintve a Rapid Wien  saját pályán jegyzett teljesítményeit az Európa Ligában, arra számítok, hogy legalább egy gólt rúgnak az első 70 percben.

Tipp Rapid Wien  – Spartak Moscow

   Tipp: Mindkét csapat gólt szerez @ Szorzó  1.79  a UNIBET  -en

 

Powered by Live Score & Live Score App