Foci Tippek: Rapid Viena – Slovan Bratislava. Andrei Ivan&Co-nak egy tökéletes játékra van szükségük ma este.

Rapid Viena – Slovan Bratislava. Andrei Ivan&Co-nak egy tökéletes játékra van szükségük ma este.

Az Európa Liga csoportjaiba való jutás selejtezőinek 3. köréhez értünk, annak is a visszavágóihoz. A mai nap sok érdekes mérkőzést tartogat számunkra, melyek minden bizonnyal megörvendeztetik a focirajongókat. Az egyik ilyen találkozó a Rapid Viena- Slovan Bratislava,mely 20:30 órától kezdődik az Allianz Stadion.

      Slovan Bratislava

 Rapid Viena,a mai találkozó házigazdája, favorit a továbbjutásra és a mai győzelemre, a zöldek nagyon szeretnének bejutni az Európa Liga csoportjaiba, ahol megmutathatják értéküket. A Djuricin által irányított osztrák gárda a tavaly szerezte meg az Európa Liga selejtezők 3. körébe való bejutást, ahonnan akár ki is eshet, ha a dolgok nem változtak az odavágóhoz képest. A zöldek elveszítették a pozsonyi kiszállást, a 84. percben egy 11 méterest is kihagytak Alar által, így most kötelesek egy teljesen más hozzáállással lépni a pályára. Rapid Viena megynerte a bajnokság első találkozóját, 0-3-ra legyőzte az Admira csapatát és 1-1-re leikszelt az Altach-al, illetve pont az előző körben 0-0-ra a Wolfsberger-al saját pályán, mivel pihentették a játékosok egy részét a mai találkozó végett.

 Slovan Bratislava, a mai vendégcsapat, második eséllyel indul, mivel kerete is gyengébb mint az ellenfélé, illetve tapasztalata is kevesebb európai szinten. Ezek ellenére, az odavágón sikerült egy pozitív eredményt jegyezniük. A Sevela által vezetett szlovák gárda kiválóan indította a jelenlegi idényt, úgy a bajnokságban, mint európai szinten is. Slovan Bratislava egy hónappal ezelőtt debütált az Európa Ligában, ahol kiejtette a Milsami csapatát, összesítettben 9-2-re nyert. Majd a második körben a Balyan-t kapta ellenfélnek. A szlovákok kikaptak idegenben 2-1-re, de hazai pályán nyertek 3-1-re és sikerült továbbjutniuk. Az osztrákokkal szemben viszonylag jól játszodtak, volt pár esélyük a gólszerzésre, és sikerült is azok közül néhányat gyümölcsöztetni, de igazán nem tudták uralni a mérkőzést, illetve nem tudtak a Rapid Vienna fölé kerekedni. A szlovákok győzni és továbbjutni mennek Asuztriába.


A két csapat közül az egyik találkozhat az FCSB-vel, amennyiben a bukarestieknek is sikerül továbbjutniuk a selejtezők play-off-jába. Mindkét csapat jó a támadásban, legfőbb gondjaik a védekezesben akadnak, ezért arra számítok, hogy legalább 3 gólos mérkőzést láthatunk ma este, és nagy valószínűséggel mindkét csapat betalál majd az ellenfél kapujába.

Tippek Rapid Viena – Slovan Bratislava

  Több mint 2.5 gól – SZorzó 1.80  a CampoBet   -en

  Mindkét csapat gólt szerez – Szorzó 1.90  a CampoBet   -en