Foci Tippek: PSV – INTER Milan, Bajnokok Ligája – 2018.10.03.

Foci tippek – PSV – Inter Milan – Bajnokok Ligája – 2018.10.03.

Szerda este, 21:00 órától fogadja a PSV az Intert, a Bajnokok Ligája B. csoportjának 2. fordulójában. Még ha nagy is a két csapat közti különbség, véleményem szerint egy kiegyensúlyozott találkozóra számíthatunk. A teljes cikkben megtalálhatóak a tippek.

    
 PSV
A csapat egy keserű vereséggel kezdte az idei európai szereplést, 4-0-ra kapott ki idegenben a Camp Nou-ban. A jelenlegi mérlegük viszont jó, mivel 5 mérkőzésből, 4-et nyertek és egyet kikaptak. Ryan Thomas, Dante Rigo és Maximiliano Romero sérülés miatt még mindig nem játszhatnak.
Lehetséges kezdő (4-2-3-1): Zoet – Angelino, Viergever, Schwaab, Dumfries – Hendrix, Rosario – Lozano, Pereiro, Bergwijn – Jong

     

 Inter Milan
Egy szerencsés 2-1-es hazai győzelemmel indítottak a Tottenham ellen. Ugyancsak jó a mérlegük az elmúlt 5 mérkőzést alapul véve, hiszen 4-szer nyertek,míg egyszer kaptak ki. Dalbert, Roberto Gagliardini és Joao Mario kimaradtak az idei BL keretből és nem fognak játszani az idei kiírásban.
Lehetséges kezdő (4-2-3-1): Handanovic – D’Ambrosio, Vrij, Skriniar, Asamoah – Vecino, Brozovic – Politano, Nainggolan, Perisic – Icardi

Tipp: PSV – Inter

A két csapat mérlege megegyező, ezért látványos mérkőzésre számíthatunk, sok góllal. Akár a nap szelvénye is lehetne. Még ha az Inter értékesebb játékosokkal is rendelkezik, de a PSV mellett szól a hazai pálya, ami teljesen kiegyensúlyozottá teszi a találkozót. A PSV legutóbbi 4 meccsén 2-4 gól esett csakúgy mint az Inter esetében, ahol 4-ből három találkozón történt ugyanez. Ezért érdemes megfontolni, hogy ezúttal is jó esély van erre.
PSV – Inter
  Tipp: 2-4 gól intervallum @ Szorzó  1.55 a CASINIA BET

 

Powered by Live Score & Live Score App